Διαβάστε τι έπαθε μια Ιταλίδα δημοσιογράφος η οποία ως προοδευτική και αντιρατσίστρια όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση των” προσφύγων ” σε ένα Hotspot στην Ιταλία… Η Φραντζέσκα λοιπόν πήγε σαν ανταποκρίτρια μιας τηλεοπτικής εκπομπής σε ένα ιταλικό κανάλι για να κάνει” ρεπορτάζ ” για την άθλια κατάσταση, όπως την χαρακτήρισε, των “προσφύγων” στην χώρα της.

Την ώρα λοιπόν που μιλούσε και περιέγραφε ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή, ορισμένοι” κυνηγημένοι πρόσφυγες ” όρμησαν επάνω της να την λιντσάρουν… Το τι επακολούθησε δεν λέγεται καθώς το ρεπορτάζ ήταν ζωντανό και το έβλεπαν χιλιάδες θεατές. Η κοπέλα άρχισε να τρέχει και να ουρλιάζει, ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής με αγωνία την φώναζε ενώ καλούσε την αστυνομία να επέμβει.

Καθώς έκανε ρεπορτάζ γύρω στις 11:30 το βράδυ , κάποιοι “πρόσφυγες” είπαν να την «εμπλουτίσουν πολιτισμικά»  επιχειρώντας να τη ληστέψουν και να τη βιάσουν . Αυτή άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει πανικόβλητη. Τους έλεγε «μα τι κάνετε είστε τρελοί; Φύγετε από κοντά μου!!!! ». Ο παρουσιαστής της εκπομπής Matrix, Nicola Porro, την παρότρυνε να απομακρυνθεί τάχιστα για να αποφύγει τα χειρότερα .

Από το 2015 που άνοιξαν τα σύνορα, η Ιταλία έχει δεχτεί πάνω από 1.500.000 “πρόσφυγες” από την Αφρική. Περισσότερους δηλαδή από τους κατοίκους του Μιλάνου μέσα σε μόλις δύο έτη…

Έδειξαν την” ανθρώπινη ” πλευρά τους οι” πρόσφυγες ” και αμέσως να κατηγορηθούν. Η Ιταλίδα πήρε μια γεύση από τη “φιλοξενία” τους, σύντομα και στη χώρα μας…

https://www.youtube.com/watch?v=ehW9DoBCihk

 
ΠΗΓΗ