Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ Χριστιανοδημοκράτες την Πέμπτη 6 Οκτ. αποδεχτήκαμε την πρόταση και θα είμαστε όλοι εκεί…
Στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων στις 13.00 μμ στο αμφιθέατρο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.
Εμείς ,με τα νιάτα  στη πρωτοπορία παλεύουμε να ανατρέψουμε τους εθελόδουλους και παραδόπιστους…που μας έκλεψαν τη ζωή και θέλουν να τους παραδώσουμε γη, αέρα, θάλασσα, της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας…
 
Θέλουμε να απαλλάξουμε τη χώρα από μια Κυβέρνηση που παρακολουθεί ως απλός θεατής, ενώ όλοι ληστεύουν ανεξέλεγκτα τον Ελληνισμό.
 
Με τους ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ συμμαχητές μας , αν και προερχόμαστε από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες , όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ελπίδα και προοπτική !                                
Προσκαλούμε να είναι εκεί όλοι εκείνοι που από την πρώτη στιγμή αντισταθήκαμε στη ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ και συνεχίζουμε , νύχτα μέρα , έχοντας τη διάθεση να μιλήσουμε ανοιχτά , αντιδρώντας στο κλίμα φόβου και λογοκρισίας που καλλιεργούν οι καθεστωτικές δυνάμεις που είναι κόντρα στο πρόταγμα της πραγματικής βελτίωσης της ζωής των Ελλήνων.
Είναι στα σπάργανα ένα φρέσκο δημοκρατικό κίνημα που φουσκώνει από άκρου σε άκρου σε όλη την Ελλάδα και που ήδη πρωταγωνιστεί σ’ολη την  Ευρώπη , που έχει βαθιές ρίζες στις διαχρονικές αξίες της Πατρίδας της Οικογένειας και της Χριστιανικής πίστης με έντονο μάλιστα τον ευρωσκεπτικισμό και την αντίθεση του προς τους απρόσκλητους και αλλόθρησκους μετανάστες που δεν αποδέχονται την ευρωπαϊκή παιδεία και κουλτούρα καθώς και το τρόπο ζωής μας.
 Εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ Χριστιανοδημοκράτες συμφωνούμε με τους πολλούς που επισης πιστεύουν ότι μόνον   η δημιουργία ενός αντισυστημικού ρεύματος , μπορεί να επιτύχει  την είσοδο αντισυστημικών κομμάτων  στην Βουλή για να ανακόψουν αρχικά την συστημική  πλειοψηφία των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ της ΔΕΞΙΑΣ και της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  και  να αποκτήσουν λόγο πανελλήνιας εμβέλειας.
Εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ Χριστιανοδημοκράτες  συμφωνούμε με τους πολλούς ασυμβίβαστους πατριώτες πως ήρθε ο καιρός να συγκροτήσουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , έναν  ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ μιας μεγάλης ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
Αυτό που  απαιτείται είναι αγωνιστικό πνεύμα, συνεργασία, πίστη και ελπίδα. 

*Σχετικό Βίντεο: https://www.facebook.com/100003159213021/videos/1119814418930436/

**Νέες Συμμετοχές Ομιλητών στην Εκδήλωση της 2ης ΑΝΤΙ- ΔΕΘ

  1. Κυπριώτης Δημήτρης (ε.α. Ανώτατος Αξιωματικός, Αντιπρόεδρος ΝΠΚ)
  2. Ντόνας Αλέξιος (Ειδικός Σύμβουλος της Ελληνο-λατινοαμερικάνικης Οργάνωσης Αθήνα και Συντονιστής της 1ης Διηπειρωτικής συναντήσεις ομογενειακών οργανώσεων)
  1. Παναγιωτόπουλος Δημήτρης (Καθηγητής ΕΚΠΑ, Νομικός, Πρόεδρος Νέας Πολιτικής Κίνησης)
  2. Παπαματθαίου Νίκος (Καθηγητής, Οικονομολόγος, Εκπρόσωπος του “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟ.ΔΗ.ΚΟΙ.Π.”)
  3. Σπιτάλας Νίκος (Καθηγητής ΔΙΠΑΕ, Ιδρυτής ΣΥΓΑΠΑ ΕΚΚ Ελληνικό Κοινωνικό Κίνημα)