Δείτε όλα όσα έγιναν χθες!

Τα spoilers άρχισαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ημίωρης ψηφοφορίας.Τα spoilers άρχισαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ημίωρης ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού μεταξύ των «Μαχητών». Ως γνωστόν υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σάρα Εσκενάζη και η Ελισάβετ Αϊνατζίογλου.

Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και αυτό που μάθαμε είναι πώς εδώ και λίγες ώρες στο ξενοδοχείο που έχει «κλείσει» η παραγωγή του παιχνιδιού βρίσκεται η Ελισάβετ.

Το κορίτσι όπως ακούγεται αποχώρησε καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και μάλιστα με καθαρή διαφορά σε σχέση με την κόρη του Αλμπέρτο Εσκενάζη. Αυτά λένε οι διαρροές…. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν….

Άναψαν τα αίματα στο συμβούλιο- Η στρατηγική, τα «μαγειρέματα» και η κωλοτούμπα

Πήρε φόρα ο Γιάννης Σπαλιάρας στο συμβούλιο του Survivor και δεν έλεγε να σταματήσει.
Ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε λόγο για μαγείρεμα ψηφοφορίας ανάμεσα στη Λάουρα κα τον Κοκκινάκη με αποτέλεσμα να φύγει ο Λάμπρος Χούτος. Τόνισε ότι δεν τιμάει τον Κώστα Κοκκινάκη που του είπε ότι είναι ντροπή του που είπε ότι πονάει η μέση του και ότι αν του ζητήσει συγγνώμη θα την δεχτεί. Τότε, ο Κώστας Κοκκινάκης είπε ότι δεν έχει να πει και να σχολιάσει κάτι και στην συνέχεια ζήτησε να πει ποιος του είπε ότι «μαγείρεψαν» την ψηφοφορία, τότε ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε πως του το είχαν πει ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Χρανιώτης και έκανε λόγο για κωλοτούμπα του Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε ότι δεν έχει προσβάλλει ποτέ παίχτη από την αντίπαλη ομάδα.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:

Βαλαβάνη-Κοκκινάκης: Είχανε βάλει στοίχημα για την ατομική ασυλία των Μαχητών

Οι Μαχητές επέστρεψαν στην παραλία και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήγε να τους συναντήσει για να μάθει ποιοι κέρδισαν την προσωπική ασυλία.
Μετά έτρεξε στον Κώστα Κοκκινάκη να του πει τα νέα και τον ρώτησε ποιους είχε πει εκείνος.
Μετά, ο δεύτερος έδωσε τα προγνωστικά του για το ποιοι θα είναι προτεινόμενοι και τότε η Ευρυδίκη του είπε ότι δεν θέλει να είναι τα κορίτσια.

Δείτε το video:

(gossiptv)

ΠΗΓΗ