Ξεχάστε τις διαμάχες “διάσημων” και “μαχητών”. Σήμερα έχει στο κανάλι της βουλής “νυν μνημονιακοί” εναντίον “εν δυνάμει μνημονιακών”

Και ΠΡΟΣΟΧΗ, μην μπερδευτείτε, δεν είναι αποσπάσματα από θεατρικό – επιθεώρηση – φαρσοκωμωδία κάποιου ευφάνταστου συγγραφέως, είναι διάλογοι κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του κρατιδίου του Ελλαδιστάν εν ετει 2017…

Άλλο ένα επεισόδιο με χαρακτηρισμούς και άγριες κόντρες καταγράφηκε στο “παλμαρέ” των κυρίων Αδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Βουλή. Ο Αδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανθρωπάκια που ετοιμάζονται να ψηφίσουν «με τα δύο χεράκια», ενώ χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη «πολλά βαρύ και κότα». Φυσικά ο Παύλος Πολάκης απάντησε ανταποδίδοντας τους χαρακτηρισμούς και θυμήθηκε πάλι το ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Σε δείχνω όπως πραγματικά είσαι στην κοινωνία: Πολλά βαρύς και κότα» είπε ο Γεωργιάδης προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας υπενθυμίζοντας παλαιότερη ανάρτηση στην οποία ο κ. Πολάκης έγραφε: «Το ΟΧΙ θέλει Έλληνες, το ΝΑΙ θέλει προδότες. Καιρός να ξεχωρίσουμε τα αγρίμια από τις κότες».

Είπε μάλιστα ότι το βράδυ του Σαββάτου 13/05/2017 της κατάθεσης του μνημονίου στην Βουλή οι κύριοι Παύλος Πολάκης και Πάνος Καμμένος γιόρταζαν τα γενέθλιά τους με τον γνωστό τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη.

«Η κυρία Τελιγιορίδου μας είπε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ένδεια. Αλήθεια; Για ρωτήστε τον κ. Τσακαλώτο με τις 700.000 ευρώ στην Black Rock και τον κ. Σταθάκη με τα 30 ακίνητα και τα 2.000.000 ευρώ», είπε και πρόσθεσε: «είστε ανθρωπάκια. Ψηφίζετε ΝΑΙ σε ΟΛΑ για την καρέκλα».

Εκείνη την ώρα στην κυριολεξία άρχισε να τραβάει τα μαλλιά του ο προεδρεύων Τάσος Κουράκης ο οποίος αναρωτήθηκε φωναχτά: «Σε εμένα τυχαίνει κάθε φορά;»….

 
ΠΗΓΗ