Χωρίς αποτέλεσμα όσον αφορά τα ντιμπέιτ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για τις εκλογές, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι των κομμάτων να ορίσουν νέα συνεδρίαση της διακομματικής για τις 10 το πρωί του Σάββατο.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε σε δύο ντιμπέιτ, ενώ διαφώνησαν η Ν.Δ. και όλα τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης που ζήτησαν να συμμετάσχουν όλοι οι αρχηγοί.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να δημοσιοποιούνται τα αστάθμητα πρωτογενή στοιχεία των δημοσκοπήσεων. Ο Γιάννης Σμυρλής από την πλευρά της Ν.Δ. παρέπεμψε στην ανακοίνωση του ΣΕΔΕΑ και είπε στον ΣΥΡΙΖΑ πως, αν θέλει, μπορεί να προσφύγει στην αρμοδία ελεγκτική Αρχή. Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι έχει προχωρήσει σε τρεις καταγγελίες και δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να επισπευστούν οι καταβολές της κρατικής χρηματοδότησης, ενώ ζητήθηκε να υπάρξουν διευκολύνσεις των εκλογέων. Το ΠΑΣΟΚ πρότεινε election pass για τους εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο.

Επίσης, αποφασίστηκε ότι θα υπάρξει ανακοίνωση παραίνεσης προς τα κανάλια για ισοτιμία στον χρόνο, ενώ η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού θα ζητήσει από τα ΜΜΜ να υπάρξουν εκπτώσεις.

Όπως γνωστοποιήθηκε, έχουν εγγραφεί συνολικά 22.816 απόδημοι, που θα ψηφίσουν το Σάββατο, παραμονή των εκλογών, σε 99 εκλογικά τμήματα σε όλο τον κόσμο.