Σοβαρό τροχαίο συνέβη το πρωί σήμερα Πέμπτη στη λεωφόρο Κηφισίας, όταν μοτοσικλετιστής παρέσυρε γυναίκα και τρίχρονο κοριτσάκι, στο ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα -που είναι 65-70 ετών- επιχειρούσε να περάσει τον δρόμο με το τρίχρονο εγγονάκι της και βρίσκονταν στη μεσαία λωρίδα, όταν τους παρέσυρε η μηχανή, η οποία μάλιστα κινούνταν με ταχύτητα.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό, ενώ το κορίτσι στο Παίδων. Και οι δύο είχαν τις αισθήσεις τους όταν παρελήφθησαν από τα ασθενοφόρα.

Λόγω του τροχαίου έκλεισε προσωρινά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει, ωστόσο υπάρχει αρκετή κίνηση.

Δεύτερο τροχαίο μέσα σε λίγες ώρες στο κέντρο της Αθήνας

Πρόκειται για το δεύτερο σοβαρό τροχαίο μέσα σε λίγες ώρες στο κέντρο της Αθήνας. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, γυναίκα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της πεζό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό τροχαίο συνέβη στις λίγο μετα τη 1 τα ξημερώματα στο ύψος του Γκύζη.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη κινούνταν με κατεύθυνση την οδό Πατησίων, ενώ ο πεζός, 50 ετών, διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση.