Τη συνέχιση της δίκης τον Σεπτέμβριο για την άγρια δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, αρνούμενο τη διακοπή της διαδικασίας μέσω της παραίτησης του κατηγορούμενου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την έφεσή του.

Αφού έκριναν ότι ο 36χρονος πιλότος δεν μπορεί σε αυτό το στάδιο, που είναι σε εξέλιξη η δευτεροβάθμια δίκη, να παραιτηθεί της έφεσής του, οι εφέτες όρισαν νέους συνηγόρους του κατηγορουμένου μετά την παραίτηση των δύο υπερασπιστών του. Ακολούθως, όρισαν νέα δικάσιμο για τη συνέχιση της διαδικασίας στις 12 Σεπτεμβρίου, ώστε να έχουν χρόνο οι αυτεπαγγέλτως διορισθέντες συνήγοροι να μελετήσουν τη δικογραφία. Παράλληλα, έδωσαν εντολή να μεταχθεί ενώπιον του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος στη δικάσιμο που όρισαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του και σε 11,5 έτη κάθειρξης για την θανάτωση του κουταβιού τους και την προσπάθειά του να παραπλανήσει τις Αρχές, δηλώνοντας πως το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά ήταν αποτέλεσμα ληστείας μετά φόνου.