Την άποψη ότι η ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου χθες Δευτέρα έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα μεταξύ της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και των διαφωνούντων της «Ομπρέλας», εξέφρασε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ευάγγελος Αποστολάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα Τρίτη ο κ. Αποστολάκης ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία «επώδυνη εγκυμοσύνη», ενώ όσον αφορά την ομιλία Τσακαλώτου εκτίμησε: «Ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα… Θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ γρήγορα».

Ερωτηθείς για τη στάση του νέου προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη σε σχέση με τους εσωκομματικούς διαφωνούντες, σχολίασε: «Ο πρόεδρος έδωσε σε όλους ευκαιρίες, είπε εξαρχής ότι είναι ενωτικός, έκανε προσκλήσεις… Τα περιθώρια τελειώνουν, ωστόσο η δουλειά που έχει να γίνει είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι».

Αναφερόμενος στο ζήτημα των διαγραφών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε: «Ο πρόεδρος δεν έκανε πρόχειρη ενέργεια με τις διαγραφές, υπήρχαν λόγοι. Για να διορθωθεί η κατάσταση πρέπει να κάνουν και εκείνοι κάτι.»

«Εκλέχθηκε ένας πρόεδρος, θα έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία. Από την πρώτη μέρα έχουμε αντίδραση» τόνισε ακόμη και κατέληξε: «Αυτή η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λήξει πολύ σύντομα».