Δύο περιστατικά παραβατικότητας ανηλίκων σημειώθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε Πειραιά και Κηφισιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., περίπου στις 8 το βράδυ στην Ακτή Μουτσοπούλου στο Πασαλιμάνι, μια ομάδα 30 ανηλίκων έπειτα από λογομαχία με άλλους τρεις ανήλικους τούς επιτέθηκαν τραυματίζοντας τον ένα στο πρόσωπο. Στη συνέχεια ένας από τους ανήλικους, που συμμετείχε στην επίθεση, έβγαλε από την τσέπη του ένα μεγάλο μαχαίρι τύπου ματσέτα και απείλησε τα τρία θύματα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν 4 από τους ανήλικους που φέρεται ότι συμμετείχαν στην επίθεση, ενώ εντόπισαν και το μαχαίρι.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, εκτός από τους 4 ανήλικους συνελήφθησαν και οι γονείς δύο εξ αυτών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνται οι γονείς των άλλων δύο.

Λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Κηφισιάς σημειώθηκε ακόμα μια επίθεση εναντίον ανήλικου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10 το βράδυ στην οδό Κολοκοτρώνη, ένας 16χρονος υπό την απειλή σφυριού θραύσης κρυστάλλων αφαίρεσε από έναν 15χρονο ασύρματα ακουστικά κινητού.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον 16χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ σε σωματικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε το σφυρί και τα κλεμμένα ακουστικά.