Στον δικό τους κόσμο ζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή μας δουλεύουν, αφού έχουν βάλει τα παπαγαλάκια τους να λένε στις τηλεοράσεις ότι θα βρεθεί λύση, ότι θα βγούμε στις αγορές και άλλα τέτοια, τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος κάνουν αντιφατικές δηλώσεις. Ο υπουργός Ενημέρωσης Νίκος Παππάς δήλωσε ότι είναι δυσκολότερο να δοθεί Eurogroup παρά στην σύνοδο κορυφής. Στην συνέχεια λέει ότι αν η πρόταση Σόιμπλε είναι ικανοποιητική για έξοδο στις αγορές δεν θα πούμε όχι.
Καλά δεν γνωρίζει ότι ο Σόιμπλε είναι άκαμπτος, τουλάχιστον μέχρι τις γερμανικές εκλογές και αυτός το έχει δηλώσει έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Εκτός αν μας πλασάρουν την όποια πρόταση ως συμφέρουσα. Καθόλου απίθανο αφού πάντα κάνουν ότι τους διατάξουν οι ξένοι και ιδιαίτερα οι Γερμανοί. Πρέπει ακόμα να γνωρίζει ότι στις συνόδους κορυφής δεν παίρνονται τέτοιες αποφάσεις γιατί δεν μετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Τσαμπουκάδες για εσωτερική κατανάλωση

Από την άλλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε ότι όλοι εργάζονται για να βρεθεί λύση στο Eurogroup και ότι υπάρχουν βάσεις για κάτι τέτοιο όσο για τις γερμανικές εκλογές είπε ότι κατανοεί αλλά και οι Γερμανοί πρέπει να κατανοήσουν και το δικό μας οικονομικό πρόβλημα.

Μετά πέρασε στους λεονταρισμούς λέγοντας πως αν δεν υπάρξει εφαρμογή των μέτρων για το χρέος η διακηρυγμένη θέση του πρωθυπουργού είναι ότι δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα που ψηφίστηκαν.

Αυτό γιατί μας φαίνεται ότι θα μας οδηγήσει στην εποχή Βαρουφάκη, όπου αναβολή στην αναβολή, αγριάδα στην αγριάδα φτάσαμε στα τέσσερα κυριολεκτικά μνημόνια και με τους Συριζαίους έπεται συνέχεια….

ΠΗΓΗ