Την ερχόμενη Τρίτη στο Nοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης θα γίνει το πρώτο απογευματινό χειρουργείο, όπως είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε «ευτυχής» που αυτό θα γίνει επί υπουργίας του και συμπλήρωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Μάριος Θεμιστοκλέους θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

«Είμαι πολύ περήφανος, καθώς θα είμαστε με τον κ. Θεμιστοκλέους την Τρίτη στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” όπου θα γίνει το πρώτο απογευματινό χειρουργείο. Το Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” έχει τις περισσότερες αναμονές και έτσι ο κόσμος που περίμενε θα μπορεί πλέον να χειρουργηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως επεσήμανε ακόμη ο υπουργός, την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων και στον Ευαγγελισμό, ενώ πρόσθεσε ότι σε ένα τρίμηνο η ενιαία ψηφιακή λίστα χειρουργείων -με τα πρωινά και τα απογευματινά χειρουργεία- θα γίνει δημόσια και έτσι κάθε ασθενής θα μπορεί να βλέπει με διαφάνεια πώς γίνονται τα χειρουργεία.