Η γερμανική φίρμα επέλεξε έναν ασυνήθιστο τρόπο προκειμένου να δώσει τις πρώτες συστάσεις για την έκδοση GT2 RS της 911 η οποία πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στο πλαίσιο της έκθεσης αφιερωμένης στα videogames, E3 η οποία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Los Angeles.

Αν και η Porsche δεν έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες που να αφορούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές της, η φυσική παρουσία της 911 GT2 RS με την θηριώδη αεροτομή, τους θόλους με τις εισαγωγές αέρα, το ανασχεδιασμένο και πιο επιθετικό μπροστινό τμήμα και τις αυξημένες δόσεις ανθρακονήματος στο αμάξωμά της, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης της υπόστασής της.

Σε κάθε περίπτωση, επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η GT2 RS έκδοση θα εφοδιάζεται με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του διπλά υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 3,8 λίτρων της Turbo S, η οποία αναμένεται να προσεγγίσει τους 700 ίππους.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι η 911 GT2 RS, θα αναδειχθεί στην ισχυρότερη, νόμιμη για το δρόμο, 911 που έχει κατασκευαστεί ποτέ, όταν παρουσιαστεί και επισήμως στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Με δεδομένο επίσης ότι ελάχιστοι θα είναι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να την δουν από κοντά πόσο μάλλον να την οδηγήσουν, η 911 GT2 RS θα πρωταγωνιστεί και στην νέα εκδοχή του Forza Motorsport 7 το οποίο θα λανσαριστεί στις 3 Οκτωβρίου για PC, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του Ε3.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr