Θα αλλάξει ο Μανωλιός και θα βάλλει τα ρούχα του αλλιώς. Η ΝΔ όπως και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι και αυτή ένα στυγνό μνημονιακό κόμμα και η πορεία υποτέλειας και καταστροφής της χώρας μας δεν πρόκειται να αλλάξει όταν διαδεχτεί τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Αυτό προκύπτει, εκτός των άλλων, από την πρόσφατη κυνική ομολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι, δεν θα αμφισβητήσει τις υπογραφές του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «το κράτος έχει συνέχεια».

Η δήλωση αυτή του αρχηγού της ΝΔ που περασε στα ψιλά από τα κατοχικά ΜΜΕ, έγινε μετά από απαίτηση των δανειστών για παρόμοια δέσμευση από την αξιωματική αντιπολίτευση. Από τη δήλωση αυτή όπως και από άλλες «κατάρες» που έχει εξαπολύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και άλλα στελέχη της ΝΔ κατά του εθνικού νομίσματος, προκύπτει η απόλυτη προσήλωση της ΝΔ σε βαθμό υστερικής θρησκοληψίας στο γενιστσαρικό δόγμα του «πάση θυσία στο ευρώ»

Το ίδιο καταστροφικό δόγμα ακολουθούν τα υπόλοιπα αποκόματα της τραγικής κοινοβουλευτικής μας πραγματικότητας, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Λεβέντης, καθώς και τα μύρια όσα άλλα προσωποπαγή κομματίδια που επαγγέλονται τη σωτηρία μας μέσα στην ευρωφυλακή με πρόταγμα….. την εξυπνάδα, την καπατσωσύνη, τη μαγκιά, την ομορφιά τους ! Το ΚΚΕ αναμένει να καταρρεύσει ο παγκόσμιος καπιταλισμός και μετά μας υπόσχεται ότι θα δούμε άσπρη μέρα ( προφανώς μέσα από τα θυμαράκια) και η Χρυσή Αυγή, δεν υποστέλει τις χουντικές της καταβολές.

Από τα παραπάνω προκύπτει η ανάγκη δημιουργίας ενός σοβαρού, μεγάλου, πολυσυλεκτικού πατριωτικού δημοκρατικού μετώπου, χωρίς εθνομηδενιστές, σεχταριστές, λαϊκιστές, ασόβαρους και φασίστες.
Με μέσο τη στάση πληρωμών και τη συντεταγμένη μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα, με γνώση, διαπραγματευτική δεξιότητα, συνετή διαχείριση σύνεση και πρόγραμμα,το δημοκρατικό πατριωτικό μέτωπο,θα ανατρέψει την ξένη κατοχή και τα μνημόνια και θα οδηγήσει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής.

 

ΠΗΓΗ