Ένα από τα πιο χαριτωμένα αρθράκια που έχω βρει στο διαδίκτυο ήταν ένα άρθρο στις 4 Απριλίου του 20131, στην Ντόϋτσε Βέλλε που έκανε λίγη κριτική στους Ελβετούς, που έβγαζαν καλά λεφτά “αγοράζοντας” φτηνά το αγνό Γερμανικό αιολικό ρεύμα, το χρησιμοποιούσαν για να αντλήσουν νερό στα δικά τους (τα Ελβετικά) υδροηλεκτρικά, και το πουλούσαν (ακριβότερα) στους Γερμανούς σαν υδροηλεκτρικό ρεύμα.

Επί της ουσίας, είναι λογικό:  Το μη κατανεμόμενο κουτουρού ρεύμα, κάπου πρέπει να πάει (αφού είναι τυπικά άχρηστο ή βλαπτικό στο δίκτυο). Το κατανεμόμενο ρεύμα (αυτό που ανάβει το φως, όταν γυρίζεις τον διακόπτη) δεν είναι άχρηστο, είναι …απαραίτητο.
Αλλά η λογική ενοχλεί αφού η ίδια η Ντόϋτσε Βέλλε παραδέχεται το θέατρο με τα αιολικά, θου Κύριε, θα καταρρεύσει ένα από τα πολλά Γερμανικά Πράσινα ψέματα (όπως το άλλο με τις οικολογικές εκπομπές των κατά τα λοιπά μια χαρά αυτοκινήτων VW).  Το άρθρο εξαφανίστηκε (εδώ και 3-4 χρόνια), δεν έχει σημασία, δικαίωμά τους να κατεβάζουν άρθρα που δεν αρέσουν, αλλά χάνεται η παραπομπή.

Είχα κρατήσει ωστόσο την ουσία του άρθρου σε εικόνα, και την είχα ανεβάσει σε 2-3 αναρτήσεις.  Πχ εδώ και εδώ.  Τώρα, ίσως κατά τύχη, όταν πάω να δω την εικόνα στις αναρτήσεις, δεν την δείχνει!  “Error 500” μου βγάζει.  Μάλλον σύμπτωση… Ή υπάρχει τέτοια δυνατότητα παρέμβασης?
Εάν είναι σύμπτωση, θα το δω αργότερα. Εάν είναι παρέμβαση, τι να πω…? Θα ξανα-ανεβάσω την αρχική εικόνα όταν την βρω στα κιτάπια μου… Αλλά φαίνεται με κλικ, ούτως ή άλλως στις εικόνες της μηχανής αναζήτησης… Βλέπω να απαγορεύεται η Google όπως στην Κατοχή οι …ασύρματοι.  Τι πλάκα…

Τελικά μάλλον ήταν παράδοξο των servers. Συμβαίνουν. Οι εικόνες που δεν φαινόταν χτες το βράδυ ή σήμερα όλη μέρα, τώρα  (23:18, 29/6/17) φαίνονται.  Είπα και εγώ…

 

ΠΗΓΗ