Υπάρχει που λέτε ένα τάγμα «σπουδαίων» ανθρώπων ανά τον κόσμο… που ιδρύθηκε πριν 1.000 χρόνια… και που σήμερα αυτό το τάγμα διαθέτει ΔΙΚΑ ΤΟΥ διαβατήρια… ενώ δεν πρόκειται για κάποια κρατική οντότητα.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Αυτό το τάγμα που κανείς δεν ξέρει από εμάς τους παρακατιανούς …κατάφερε να πείσει 120 κράτη να αναγνωρίζουν ως νόμιμα αυτά τα διαβατήρια και να τα δέχονται ως νόμιμα έγγραφα παρόλα που δεν εκδίδονται από κανέναν κρατικό οργανισμό. Δηλαδή το Τάγμα που δεν δίνει λογαριασμό πουθενά, μπορεί να γράφει ό,τι του κατέβει σ’ αυτά τα διαβατήρια και τα κράτη να θεωρούν τα στοιχεία αληθή. Εμείς μπορεί να βιώνουμε το χάος, να έχουμε χάσει τα ίχνη των προγόνων μας πριν από το 1900 …αλλά κάποιοι δουλεύουν μεθοδικά για τους σκοπούς του Τάγματος αυτού …σταθερά επί χίλια χρόνια …αποκτώντας μάλιστα τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη 120 κρατών.

Πηγή: huffingtonpost.gr


Φυσικά κανένας ρεπόρτερ μεγάλης εφημερίδας δεν θα αποπειραθεί ποτέ να τρυπώσει στα συνέδρια αυτών των ταγμάτων και να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες κι ονόματα. Προστατεύονται με ιδιαίτερη σπουδή όλες αυτές οι λέσχες της Ελίτ… κι ούτε φυσικά θα αποτελέσουν ποτέ στόχο βανδαλισμών από τους ίδιους «επαναστάτες» που βανδαλίζουν Εκκλησίες, ΔΗΜΟΣΙΑ Πανεπιστήμια, ΠΟΤΕ Ιδιωτικά …και περιουσίες φτωχών ανθρώπων…

Λειτουργεί ως φιλανθρωπικό ίδρυμα… όπως όλες οι Στοές άλλωστε… κι ας συνδέονται με Έλεγχο Κυβερνήσεων, Χούντες, Δολοφονίες, Τρομοκρατία, Μυστικές Υπηρεσίες, Εθνική Προδοσία, Mega-Απάτες κ.λπ.-κ.λπ. (Βλέπε στην Ιταλία την περίφημη P2 — Pi-Due)

Όποιος θέλει να διαβάσει την είδηση περί του διαβατηρίου των Ιπποτών της Μάλτας στο πρωτότυπό του (Αγγλικά) μπορεί να κλικάρει επάνω στην πηγή της παρακάτω φωτογραφίας:

Πηγή: independent.co.uk

 

ΠΗΓΗ