Στα πλαίσια της προπαγάνδας του Συστήματος δημοσιεύτηκε ένα άρθρο σε ιστοσελίδα ελληνικής εφημερίδας και αναφέρεται ότι οι μετανάστες σώζουν οικονομικά τα ασφαλιστικά ταμεία της Γερμανίας. Στην συνέχεια διευκρινίζεται ότι, ως επί το πλείστον, αυτό αφορά σε μετανάστες από την Ισπανία, Πορτογαλία και την Ελλάδα, δηλαδή από χώρες της ΕΕ και λιγότερο στους αιτούντες άσυλο που έχουν καταφέρει να βρουν εργασία.

Παρατηρούμε ότι συγκεκριμένοι κύκλοι προωθούν την ιδέα της μετανάστευσης, νόμιμης και παράνομης και για να γίνουν δελεαστικά τα επιχειρήματά τους προβάλουν το οικονομικό ζήτημα της διάσωσης των ασφαλιστικών ταμείων.

Επίσης βλέπουμε ότι η πολιτική που ακολουθείται στην ΕΕ έχει φτωχοποιήσει τις χώρες κυρίως του Νότου και περισσότερο την Ελλάδα με αποτέλεσμα οι πολίτες των χωρών αυτών να αναζητούν καλύτερη τύχη μακριά από τις πατρίδες τους. Ακόμα διαπιστώνουμε ότι η οικονομική ευμάρεια αντί να αποτελεί κίνητρο για την δημιουργία πολυμελών οικογενειών συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Φυσικά όταν οι πολίτες των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου μεταναστεύσουν στον πλούσιο Βορρά τις ίδιες δικαιολογίες όπως έλλειψη εργατικών χεριών, καθίζηση ασφαλιστικού συστήματος και υπογεννητικότητα θα προβάλουν για να μας παρουσιάσουν ως αναγκαία λύση την νομιμοποίηση των εκατοντάδων χιλιάδων αν όχι και εκατομμυρίων τριτοκοσμικών από την Ασία και την Αφρική.

Στόχος και σκοπός τους δεν είναι η καλυτέρευση της ζωής των Ευρωπαίων αλλά η εξαφάνιση των Εθνών και των Εθνικών Κρατών μέσω του πολυφυλετισμού. Μόνος τρόπος αντίδρασης είναι η στροφή μας στις γνήσιες

Θυμόμαστε ότι στο παρελθόν τα ίδια μας έλεγαν και εδώ στην Ελλάδα, δηλαδή ότι οι ξένοι, κυρίως οι Αλβανοί, θα σώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία και διάφορα τέτοια φαιδρά. Το αποτέλεσμα; Ουδείς εργοδότης έβαζε ένσημα σε όσους ξένους εργάζονταν και αυτοί αντί να τονώσουν το ασφαλιστικό, υπερχρέωσαν το σωφρονιστικό σύστημα αφού οι περισσότεροι εξ αυτών φυλακίζονταν και τρέφονταν δωρεάν από την χώρα μας….

ΠΗΓΗ