Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η ευρωτρομοκρατία των ευρωδοσίλογων.
Είναι τέτοια η έκταση της που ακόμα και κανονικοί άνθρωποι, ενώ  αντιστέκονται στους βιαστές, ενστερνίζονται μοιρολατρικά τις άνωθεν παράλογες φοβίες της ιερομαντίας  που προφητεύει ότι, η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα μας οδηγήσει …στην κόλαση.
Ενώ η κόλαση είναι ήδη εδώ, με κύριο υπεύθυνο το ευρώ. Τρομοκρατούνται από τους τρομοκράτες αντί να αντισταθούν και να τρομοκρατήσουν τους τρομοκράτες.

Είναι πασιφανές ότι η  γερμανοποδηγετούμενη ευρωζώνη είναι το βαθύτερο συστημικό αίτιο που καταστρέφει την Ελλάδα και τον ευρωπαϊκό νότο.
Έχουμε επανειλημμένα αναλύσει και εξηγήσει με επιχειρήματα το πως και γιατί το ευρώ είναι ένα κουστούμι που δεν ταιριάζει στην Ελλάδα και στις άλλες ευρωπαϊκές περιφερειακές χώρες, γεγονός αυταπόδεικτο, εκτός των άλλων, από την απόκλιση των οικονομιών τους απ’ αυτές των κεντρικών γερμανοειδών  χωρών.

Ενώ, ο κύριος λόγος για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ακόμα περισσότερο της ευρωζώνης, ήταν η σύγκλιση προς τα επάνω των φτωχότερων με τις πλουσιότερες χώρες.
Και ότι σήμερα με το ευρώ και όχι χθες με τη δραχμή, βιώνουμε τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή σε ειρηνική περίοδο που δεν έχει διεθνές προηγούμενο,αφού ήδη έχει διαρκέσει περισσότερο από τη μεγάλη ύφεση του 1929.

 

ΠΗΓΗ