Πάγιοι στόχοι της Αριστεράς ήταν η άλωση της Παιδείας και του Πολιτισμού. Ξεκίνησαν με την κατάργηση της Αριστείας και την απόδοση της σημαίας στις παρελάσεις με κλήρωση σαν να βρισκόμαστε σε τηλεπαιχνίδι. Την απόφασή τους αυτήν την δικαιολόγησαν με φαιδρά επιχειρήματα του τύπου «η Σημαία δεν είναι βραβείο και όλοι έχουν το δικαίωμα να την κρατήσουν».
Δεν πέρασαν ούτε ώρες και έδειξαν ποιες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις. Προχώρησαν στην κατάργηση της έπαρσης της Σημαίας με παράλληλη ωδή του Εθνικού μας Ύμνου στα Δημοτικά σχολεία. Εκεί ακριβώς που πλάθεται η συνείδηση των μαθητών, στις πολύ μικρές ηλικίες. Αμέσως μετά προχώρησαν και στην κατάργηση της αναγραφής της Διαγωγής στα απολυτήρια και στα πιστοποιητικά σπουδών.

Επίσης προέβλεψαν και για όσους έχουν απολυτήριο και πιστοποιητικά σπουδών πριν από αυτούς τους νόμους. Εφεξής η διαγωγή δεν θα αναγράφεται.
Δηλαδή με άλλα λόγια κάποιος μαθητής ή φοιτητής θα μπορεί να βρίζει, να προπηλακίζει και να καταστρέφει αλλά αυτές οι πράξεις του θα καλύπτονται από τον Νόμο.
Όλα αυτά ο Γαβρόγλου τα φέρνει με Προεδρικό Διάταγμα το οποίο φυσικά υπογράφει και ο «δεξιός» Πρόεδρος Παυλόπουλος.

Αλήθεια σε ποια άλλη χώρα του πλανήτη το θέμα του ποιος θα κρατά την Σημαία και όλα τα παραπάνω είναι θέμα Προεδρικών Διαταγμάτων;
Μόνον στην πρώην Σοβιετική Ένωση ήταν, ας τους πει κάποιος ότι διαλύθηκε και δεν μπορούν αυτοί να την αναστήσουν.

ΠΗΓΗ