Το Αθλητικό Σωματείο Α.Λ.Μ.Α – ΑΙΓΙΟΥ (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου), σε συνεργασία με την ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ και το Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας, διοργανώνει έκθεση Μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος με την ονομασία ΑIGIO AUTO-MOTO FESTIVAL, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Αυγούστου, στο παλιό λιμάνι Αιγίου (Παναγία Τρυπητή).

Στην εκδήλωση λαμβάνουν μέρος αυτοκίνητα αγωνιστικά, βελτιωμένα, dragster, drift, κλασσικά, αντίκες, 4Χ4, μοτοσυκλέτες και κάθε τύπου όχημα για χρήση. Επίσης θα υπάρχουν και περίπτερα επαγγελματιών του χώρου με ενδιαφέρουσες προτάσεις και προϊόντα για την μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Στα πλαίσια των 10 χρόνων, από την ίδρυση του Σωματείου ΑΛΜΑ Αιγίου και για πρώτη φορά στην Αιγιάλεια θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ), όπου θα μιλήσουν για οδική ασφάλεια, έχοντας στην διάθεση του κοινού, εξομοιωτές για να γίνει κατανοητή η σημασία της ζώνης ασφαλείας, του κράνους και γενικά ότι έχει να κάνει με την ασφαλή οδήγηση. Σκοπός της ΑΛΜΑ Αιγίου με το AIGIO AUTO-MOTO FESTIVAL είναι η διάδοση του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και η σημασία της Οδικής Ασφάλειας στην Αιγιάλεια και όχι μόνο.

΄΄Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα όμορφο Αυγουστιάτικο Σαββατοκύριακο, με πολλά και ενδιαφέροντα εκθέματα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη΄΄, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής: Τηλ.-fax 26910-61158 Γραφεία Α.Λ.Μ.Α. Αιγίου, 6944575061 κo Αγγελόπουλο Σωκράτη. www.alma-aigiou.gr.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, έχει ως εξής: Σάββατο 5 Αυγούστου, στις 7.30 το απόγευμα: Εγκαίνια της έκθεσης. Στις 8.00: Παρουσίαση εκθεμάτων, στις 9.00: Ομιλία Οδικής Ασφάλειας. Κυριακή 6 Αυγούστου: Στις 10.30 άνοιγμα της έκθεσης. Ώρα 7.00: Απονομή αναμνηστικών και τελετή λήξης μία ώρα αργότερα.

ΠΗΓΗ