Τρομερές καταστάσεις και ετοιμασίες στο παρασκήνιο

Οι Κινέζοι αξιωματούχοι μιλούν για διπλωματική λύση για την Κορέα.
Τι θα συμβεί όμως αν δεν επιτευχθεί…

Σε μια ανησυχητική απόρριψη των αιτημάτων του Ντόναλντ Τράμπ το Πεκίνο ανακοίνωσε και προειδοποίησε μέσω των κρατικών ΜΜΕ, πρόεδρο των ΗΠΑ την Παρασκευή ότι θα επέμβει στρατιωτικά για λογαριασμό της Βόρειας Κορέας (!) σε περίπτωση που η Νότια Κορέα ξεκινήσει με τους Αμερικανούς προληπτική επίθεση για την «ανατροπή του βορειοκορεατικού καθεστώτος», σύμφωνα με κείμενο στην ισχυρή κρατική εφημερίδα Global Times.

«Αν οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα πραγματοποιήσουν επιθέσεις και προσπαθήσουν να ανατρέψουν το καθεστώς της Βόρειας Κορέας και να αλλάξουν το πολιτικό πρότυπο της Κορεατικής Χερσονήσου, η Κίνα θα τους εμποδίσει να το κάνουν», ανέφερε, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου!

«Η Κίνα θα πρέπει επίσης να καταστήσει σαφές ότι εάν η Βόρεια Κορέα εκτοξεύσει πυραύλους που απειλούν πρώτα το έδαφος των ΗΠΑ και οι ΗΠΑ αντιδράσουν, τότε η Κίνα θα παραμείνει ουδέτερη», συμπληρώνει ο συντάκτης της Global Times.

Στο μεταξύ, καθώς ο Βορράς σχεδιάζει την επόμενη εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου, οι ΗΠΑ εντείνουν τις στρατιωτικές ασκήσεις με την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

https://hellasforce.com