ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΣΚΙΕΣ» … ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ «ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ» ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ «ΝΟΥΝΙΑ» ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ?

ΜΕ ΣΚΙΕΣ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ

ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ Ο ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Ε? ΧΑΧΑΧΑ ΝΙΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

Michael Heretakis : Την προσοχή σας παρακαλώ…
To ΚΚΕ πούλησε το τηλεοπτικό σταθμό του 902, πριν 3 χρόνια, σε υπεράκτια Κυπριακή εταιρεία της οποίας ιδιοκτήτης ήταν άλλη υπεράκτια εταιρεία στις Παρθένες Νήσους και με ιδιοκτήτη τον απροσδιόριστης εθνικότητας Dr Khaled Hamvi.
Το κανάλι μετονομάστηκε σε κανάλι Εψιλον με εκπρόσωπο τον μακαρίτη πλέον Σ. Φυντανίδη (σσ. τον ισόβιο Διευθυντή στη Χαφιεδοτυπία).
Στη συνέχεια ο Dr. Hamvi εξαφανίστηκε και στη θέση του φερόταν ως ιδιοκτήτης, ο κος Βρυώνης, φορολογικός κάτοικος Αλβανίας. Ανεπίσημα πάντα, επίσημα δεν μάθαμε ποτέ τον ιδιοκτήτη του καναλιού.
Τώρα αγοράζει το κανάλι Ε ο Ι. Σαββίδης, ο οποίος είχε πάρει ενα 19% και κατι απο το Mega, μετοχές που υπήρχαν στην Πηγασος, δεσμευμένες όπως λένε οι τράπεζες , αλλά ο Φ. Μπόμπολας κατάφερε και το πούλησε στον Ι Σαββίδη.
Ο Ι.Σαββίδης επειδή αγόρασε το Εψιλον και δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε άλλο σχήμα, πούλησε το ποσοστό του στο Mega σε κυπριακή υπεράκτια εταιρεία, αγνώστου ιδιοκτήτη.
Και όπως λέει και το Ινστιτούτο της Φλωρεντίας, δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Yiannis Uzunis: αυτο που δεν ειπωθηκε …. ειναι το πως το κκε αποκτησε το καναλι ……… και με ποιο δικαιωμα το πουλησε (ΣΣ. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…)

Sonoradix Louvros : Ούτε και θα ειπωθεί ποτέ, εφ’ όσον το κκε έχει επ’ άπειρον φορολογική ασυλία όπως και το εβραικό συμβούλιο, για υπηρεσίες παρασχεθείσες στις κυβερνήσεις Καραμανλή πρεσβυτέρου και παπατζη της 10ετίας του ’80 το πρώτο – σσ. ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΛΟΓΚΑΝ «ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ ΚΛΠ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ», αντί για το «ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ» ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – και στους Αμερικανούς το δεύτερο (ΣΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΟΚ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΚΛΠ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ)…  Δηλαδή, ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΦΙΟΣΥΣΤΗΜΑ.. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, «ΣΙΚΕ», ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΛΠ

 

ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο “ΝΙΑΓΑΡΑΣ” ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΑΠΟ 20-30 ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ»
Ο αριθμός των αρνητικών γεγονότων στην Ελλάδα αυξάνει σε πυκνότητα και ένταση καθημερινά. Μερικοί το λένε σύστημα “πλημμύρα”, που αυτή τη φορά όμως θα είναι Ο “Νιαγάρας”. Η αυξανόμενη καθημερινή αποσύνθεση της κρατικής υπόστασης της χώρας μας οφείλεται σε συσσωρευμένη ανικανότητα χρόνων, σε αδυναμία αντιμετώπισης μικρών κρίσεων σε συλλογικό πολιτικό επίπεδο και κυρίως στην έλλειψη μηχανισμών και ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε επίπεδο, που να μπορεί να σκεφτεί, να αξιολογήσει και να επιλύσει επιμέρους θέματα.
Αυτό δεν είναι τυχαίο… Οι είκοσι δημοσιογράφοι που στρώνουν καθημερινά τη “μπάλα” στο επικοινωνιακό γήπεδο δεν μπορούν να αλλάξουν πλέον με στημένα παιγνίδια “ειδήσεων” και “συζητήσεων” τα καθημερινά αυξανόμενα αρνητικά γεγονότα ούτε να ομορφύνουν κάτι, που είναι σε κάθε του δυνατή επιλογή άσχημο.
Η Ελλάδα με το παρόν πολιτικό σύστημα θα παραμένει ένα άλυτο πρόβλημα σε πορεία εξαύλωσης. Λύση υπάρχει όμως και ο ενεργός χρόνος της χώρας συνεχώς αυξάνει. Ο χρόνος αλλαγής σκυτάλης είναι το
κρίσμο σημείο. Δρ. Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ (ΠΕΡΣΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ)

 

ΠΗΓΗ