Αρχική Απόψεις «ΚΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΜ» ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

«ΚΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΜ» ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΖΙ.. ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΔΥΣΗ..

ΔΕΝ ΕΧΕΙ «ΑΡΜΟΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ»

ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ..

Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ’ΠΠ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΤΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.. 
Χθες είπαν πως ο Ν.Τραμπ συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο Pence, τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, McMaster, τον Αρχηγό της CIA Pompeo, τον Tom Bossert και δήλωσε με νόημα : «Πολλές αποφάσεις πάρθηκαν»!
«Πάντα σκεφτόμαστε τις διαπραγματεύσεις αλλά διαπραγματευόμαστε εδώ και 25 χρόνια. Η προηγούμενη διακυβέρνηση ήταν αδύναμη και αναποτελεσματική» τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ, «Δείχνει πολύ μεγάλη ασέβεια προς τη χώρα μας. Δεν θα γλυτώσει έτσι» πρόσθεσε…
«Προφανώς, η δήλωσή μου περί φωτιάς και μανίας δεν είναι αρκετή για τη Βόρεια Κορέα», είπε την Πέμπτη, ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας από το γκολφ κλαμπ του στο Νιού Τζέρσι, σκορπώντας νέα ρίγη τρόμου ανά τον κόσμο.
O Kιμ Γιονγκ Ουν έδωσε διαταγή να να τρέξουν να καταταγούν στον βορειοκορεατικό στρατό 3,5 εκατ πολίτες για να πολεμήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες… Οπως μεταδίδουν ολα τα ΜΜΕ η ανταπόκριση υπήρξε ενθουσιώδης
Αργά το βράδυ ο Ν.Τραμπ ζήτησε να μιλήσει με τον πρόεδρο της Κίνας με τις συνομιλίες να μην πάνε καθόλου καλά. Μετά το τέλος της συζήτησης ο κινέζος Πρόεδρος έδωσε διαταγή στις ένοπλες δυνάμεις για ύψιστη ετοιμότητα ! Τέτοιο σαξές…
Το πυρηνικό ζήτημα με τη Βόρεια Κορέα πρέπει να επιλυθεί ειρηνικά, δήλωσε ο κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ στον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ και διευκρίνισε ό,τι η «αρμόδια πλευρά» να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, μετέδωσε η κινεζική κρατική τηλεόραση. Πεποίθηση μας πως δεν υπάρχει τέτοια «αρμόδια πλευρά».. Ολοι γνωρίζουν τι μάχη δίνεται μέσα στο αμερικάνικο εστάμπλισμεντ με Μπάμια-Κίλλαρυ κόντρα στον Τρόμπα.. Αλλά και τι τρέλα επιβλήθηκε σ’ όλον τον πλανήτη με τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» και με την με «παγκοσμιοσκατοποίηση» της Δύσης που τώρα ψοφάει έχοντας εξαθλιώσει τους λαούς…

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ «ΚΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΜ» ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.. Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ.. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΕΙΩΔΗ ΗΤΤΑ ΑΝ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΒΙΑΙΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΠΑΤΗΡΝΤΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟ… ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ..
ΜΑΚΑΡΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΣΤΩ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.. ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΣΟΜΑΝΑΝΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΣ..