Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η διαστροφή των παραδοσιακών χριστιανικών αρχών και της Βίβλου στη σύγχρονη εποχή μας φαίνεται πως έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τελευταίο χαρακτηριστικό κρούσμα αυτής της κατάστασης είναι η λεγόμενη εκκλησία της κάνναβης. Σημείο επίσης της εποχής μας είναι ότι οι ναοί στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες έχουν παρακμάσει , εγκαταλείπονται και ερημώνουν.

Σε 46 χρόνια μετά, στις 20 Απριλίου, η Διεθνής Εκκλησία της Κάνναβης ξεκινά τη λειτουργία της στο Ντένβερ Κολοράντο των ΗΠΑ και περιμένει όσους επιθυμούν να διαβούν τις πύλες της.

Ένα ιστορικό κτήριο 113 ετών που λειτουργούσε κάποτε ως χριστιανική εκκλησία στη γειτονιά Ουάσινγκτον Παρκ, γίνεται ο ναός των «Elevationists», όπως αυτοαποκαλείται η ομάδα του.

Οι «Elevationists» πιστεύουν πως ο καθένας μπορεί να βρει το δρόμο στην πνευματική ολοκλήρωση μέσα από την τελετουργική χρήση της κάνναβης. Όπως υποστηρίζουν, η στάση τους είναι «πως η κάνναβη είναι ένα μυστήριο και τη χρησιμοποιούμε για να ανυψώσουμε τις ζωές μας και να επιτύχουμε τις καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας».

«Όντας ανυψωτικός (ο όρος που έχουν δημιουργήσει για τη θεολογία της νέας εκκλησίας) σημαίνει να είσαι εξερευνητής», ξεκινάει ο Lee. «Το πνευματικό μας ταξίδι είναι ένα από τα μέσα της αυτοανακάλυψης και όχι από το δόγμα.

»Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει λύση μονοπατιών στα μεγάλα ερωτήματα της ζωής. Αυτό είναι απλά ένας υποστηρικτικός χώρος για να βρούμε ο καθένας μας μια πορεία προς τη δική μας πνευματικότητα, ό, τι μπορεί αυτό να είναι. «Σκεφτείτε το σαν ένα μίξερ της πίστης. Δεν υπάρχει δόγμα, καμία πίστη, καμία γραφή ή βιβλίο. Απλά επιλέξτε κομμάτια από οποιεσδήποτε παγκόσμιες θρησκείες θεωρείτε καλές για σας, ή κάντε κάτι επάνω στον εαυτό σας, ανακατέψτε όλα μαζί, και δείτε αν είναι καλά.

Δεν πρόκειται για μια αντικατάσταση της υπάρχουσας πίστης αλλά περισσότερο για ένα συμπλήρωμά της, παρατηρούν. Μπορείς να είσαι Χριστιανός ή Ιουδαϊστής και να ανήκεις στους «Elevantionists», ξεκαθαρίζουν. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει κι άλλες εκκλησίες κάνναβης, που ιδρύθηκαν από παρόμοιες ομάδες. Η Διεθνής Εκκλησία της Κάνναβης, σκοπεύει να μετατρέψει το χώρο «στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου όπου οι ενήλικοι μπορούν νόμιμα να καταναλώνουν κάνναβη σε ένα δημόσιο περιβάλλον».

Οι άνθρωποι πίσω από το εγχείρημα, που αυτοαποκαλούνται «Elevationists», πιστεύουν πως «η αναζήτηση για νόημα της ζωής μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την τελετουργική χρήση της κάνναβης».

Όλα τα δαιμονικά ‘‘ φρούτα’’ στο σουπερμάρκετ του διαβόλου της σύγχρονης μας εποχής.

Α Πε. 5,8    Εγκρατευθήτε και σωφρονήσατε, αγρυπνείτε και προσέχετε· διότι ο αντίπαλος σας και κατήγορος διάβολος, σαν λιοντάρι που ωρύεται, περιπατεί με μανίαν ζητών ποιόν να καταπιή (παρασύρων αυτόν εις την αμαρτίαν και τον αιώνιον θάνατον).

Α Πε. 5,9     Εναντίον αυτού του αντιπάλου αντισταθήτε στηριγμένοι εις την πίστιν, γνωρίζοντες, ότι οι ίδιοι πειρασμοί και τα ίδια παθήματα γίνονται εις όλους τους αδελφούς σας, που είναι διασκορπισμένοι μέσα στον κόσμον.

Καμαρώστε και την εκκλησία του LUCIFER-Σατανά  στην Κολούμπια.

Η εκκλησία του Λούσιφερ εγκαινιάζεται στην Κολούμπια γεμάτη από σαμανικά πενταγράμματα και σύμβολα των Ιλλουμινάτι.

Γνωρίστε τον πιο φιλόδοξο σατανικό ιερέα του κόσμου.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ