Με απόφαση του γενικού Γραμματέα της Ανεξάρτητης Συμμορίας δημοσίων εσόδων κυρίου πιτσίλη κάποιοι κομπιναδόροι σε αυτή την χώρα βρήκανε τον τρόπο να κάνουν πάρτυ φοροδιαφυγής..και η εν λόγω απόφαση του κυρίου Πιτσίλη μόνο φωτογραφική μπορεί να ληφθεί..
Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός πως όποιος κατέχει μετοχές εταιρειών εισηγμένων στο χρηματιστήριο σε ποσοστό άνω του 0,5% και τις οποίες θα πουλήσει με ζημιά θα είναι αιτία όπου θα τις παρουσιάζει ως δαπάνη και θα εκπίπτει του φόρου..
Για τον κύριο πιτσίλη και την κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη τους πως οι περισσότεροι μεγαλομέτοχοι εισηγμένων εταιρειών έχουν εταιρείες εκτός χώρας και σε φορολογικούς παραδείσους ή ακόμη και με μπροστάρηδες αχυρανθρώπους όπου παίζουν και σπεκουλάρουν με τα δικά τους χαρτιά..
Οσο για τους μικρομετόχους που πουλάνε τις μετοχές τους για να πληρώσουν τα μνημόνια τους ουδείς λόγος και απαλλαγή φόρου από την εν λόγω ζημιά..Αυτή είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ σας και αυτή είναι η ανεξάρτητη συμμορία δημοσίων εσόδων..
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΑΔΕ