Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Στις πόσες φάπες θα καταλάβαιτε πως σας βλέπουν; Εγώ πόσες φορές να σας πώ, πως είτε μέσα στο ευρώ είτε έξω απο το ευρώ χωρίς παραγωγή και με τους μαλάκες του ΧΘΕΣ και του προχθές, όλους, γιατί μια παρέα είναι όλοι, δεν θα αλλάξει τίποτα.
Ο Παπαδήμος που τον χτύπησαν στα αχαμνά έχωσε τη χώρα στα μνημόνια για πάντα. Οι διεθνείς συμβάσεις δεν σβήνονται όπως διαφημίζει ο ψεύτης Τσίπρας και η οικονομία δεν πάει καθόλου καλά.
Ο Καραμανλής ολοκλήρωσε το έργο του Σημίτη και του Ανδρέα. Χρεοκόπησε την Ελλάδα και την κοπάνησε.

Και οι Γερμανοί το είπαν αυτό για τη Καραμανλή αλλά κάτι χρόνια μετά απο εμένα. Να τα σημειώνετε αυτά. Εγώ σημειώνω τα πάντα. Απο παιδί κοιτάω όλη τη φωτογραφία πάντα.

Σε μπορδέλο της Κολομβίας, που είναι τίγκα στο μαύρο χρήμα, στα ναρκωτικά και στα λαθραία, η ευγένεια είναι ένδειξη πνευματικής πενίας και μή αντίληψης της πραγματικότητας.

Ότι σας πετάνε το τρώτε αμάσητο. Η ηλιθιότητα δεν κρύβεται εύκολα. Αν δεν μπορείτε να τη διαβάσετε στα πρόσωπα δεν φταίω εγώ.

Εγώ δεν είχα γράψει πρώτος για τις μαύρες τρύπες στην οικονομία πριν χρόνια πάλι; Ο Παπαφελάς το είχε κάνει ή ο Χατζησαμπρέλας; Όποιος το Ζορίζει θα έχει ατυχίες εκεί που δεν τις περιμένει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΟ ΧΘΕΣ

Το θέμα είναι πως η λογική αντιμετώπισης πραγμάτων διεθνώς έχει αλλάξει. Στο Design Office έχει μπεί νέο σώμα και νέο αίμα. Ακόμη και ο Πάππας θα αναθεωρήσει το project του. “Τα πάντα ρεί” πλήν του εγκεφάλου της Στοάς Μακαντάση που δεν κάνει ούτε για τυρί.
Ο ηγέτης των Γερμανών Φιλελευθέρων Κρίστιαν Λίντνερ δήλωσε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει ελάφρυνση του χρέους αν βγεί απο την ευρωζώνη. Ποιός έχει το ύψος να του απαντήσει αυτού του κυρίου εκτός απο μένα; Οι μαλάκες; Ακόμη δεν έχετε καταλάβει;

Ας υποθέσουμε ότι σας δίνω την σωστή απάντηση (δεν γράφεται). Νομίζετε ότι τα ρετάλια μπορούν να την αντιληφθούν και να την εφαρμόσουν; Την εποχή μας πρέπει να είσαι Φράγκας και Τραμπάκουλας για να τα πιστεύεις αυτά ή βλαμμένος και καμμένος. Τα ΜΜΕ του καρτέλ της Κολομβίας είναι κάτι σαν αέρας στο καμπαναριό. Στο εξωτερικό δεν τα διαβάζει κανένας. Προτιμούν τα έγκυρα ιστολόγια, γιατί απο αυτά μαθαίνουν.

“Φρουρρράααα Φρουρρράααα Νερρόοο”, θα φωνάζουν πάλι τα λαμόγια σε λίγο απο τις ατυχίες. Ποιός θα σας σώσει; Ο Αλέξης Τσίχλας ή ο Κυριάκος Μαραντόνα; Σοβαρευτείτε.

ΌΛΟΙ τους στην άκρη αλλοιώς ΠΑΠΑΛΑ. ΠΑ ΠΑ ΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.


Και οι έξω όλο σε παλιάλογα ποντάρουν. Στραβωμάρα έχουν; Στην “παρέα” είναι και αυτοί;

ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΛΙ…  ΤΑ ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ

Δεν είναι κακό να είσαι μαλάκας ή αρχιμαλάκας. Το να μη το ξέρεις είναι το πρόβλημα. Ξέρετε πόσοι είναι μαλάκες και δεν το ξέρουν; Ξέρετε πόσοι παριστάνουν το δάσκαλο χωρίς να είναι; Ξέρετε πόσοι παριστάνουν τον πεφωτισμένο στην Ελλάδα ενώ δεν κάνουν ούτε για λαμπατέρ; Σε τι ποσοστό τους υπολογίζετε;

Η Ελλάδα είναι μια χώρα χωρίς μέλλον και θα μείνει έτσι όσο δεν γίνεται αυτό που πρέπει. Να είστε ΟΛΟΙ σίγουροι για αυτό. ΟΛΟΙ.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ 

Ξέρετε τη σημασία αυτού που γράφω; Ο κόσμος κοιτάει πως να επιβιώσει. Δεν τρέφεται πλέον με ιδέες. Γίνεται πιο πρακτικός. Για το λόγο αυτό λέω, ότι το παιγνίδι του ΧΘΕΣ έχει χαθεί και θα χαθεί και για όσους το στηρίζουν. Τα αποτελέσματα τα ζείτε. Το αν τα βλέπετε είναι το πρόβλημα.