Τι άλλο θα δούμε στην εποχή της μόδας και του παραλόγου

Καλά διαβάσατε, η δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, η οποία κατά καιρούς έχει δηλώσει ότι μέσα της βιώνει την παρουσία ενός πνεύματος, της Sasha Fierce, με αποτέλεσμα να εκστασιάζεται στη σκηνή, ακόμα και αλλάζοντας άγρια την όψη του προσώπου της, γίνεται μάθημα σε πανεπιστήμιο της Δανίας!

 Ήδη 75 σπουδαστές του πανεπιστημίου, που έχει ιστορία 530 χρόνων, έχουν εγγραφεί για να παρακολουθήσουν το μάθημα.

 Το θέμα ονομάζεται «Beyonce, Gender and Race» και θα διδάσκεται με τον ίδιο τρόπο που διδάσκονται και άλλα πολιτιστικά μαθήματα όπως η όπερα, σύμφωνα με την δανέζικη εφημερίδα Local.

Ο Erik Steinskog καθηγητής του πανεπιστημίου, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο TV2 της Δανίας ότι το έργο της Μπιγιονσέ παρουσιάζει ακαδημαϊκό ενδιαφέρον.

«Στο μάθημα θα αναλύουμε τα τραγούδια και τα μουσικά βίντεο της. Θα υπάρξει εστίαση στο φύλο, την σεξουαλικότητα και την καταγωγή», είπε.

«Ένας από τους στόχους (του μαθήματος) είναι να εισαγάγει τη μαύρη φεμινιστική σκέψη, η οποία δεν είναι γνωστή στη Σκανδιναβία. Θέλουμε να εξερευνήσουμε την ολότητα του φεμινισμού», δήλωσε.

Φεμινισμός: Άλλη μια εντολή των Ιλλουμινάτι για να μπορέσουν να βγάλουν τη γυναίκα έξω από το σπίτι, να εργάζεται, να φορολογείται και τα παιδιά να τα αναλάβει το κράτος, ώστε να γίνουν σωστοί και υπάκουοι δούλοι του συστήματος.

Θυμηθείτε εδώ το σχέδιο των Ροκφέλερ:

«Η Μπιγιονσέ είναι σημαντική για την κατανόηση του κόσμου στον οποίο ζούμε. Είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες ποπ καλλιτέχνες, γεγονός που την καθιστά σημαντική για την ανάλυση της σύγχρονης εποχής», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Το πανεπιστήμιο δεν είναι το πρώτο που ασχολείται με την 36χρονη σταρ, καθώς η διδασκαλία του έργου της ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια στο πανεπιστήμιο Rutgers στο Νιου Τζέρσεϊ.

Εκεί με λίγα λόγια οι νέοι θα μπορούν να διδάσκονται τις σεξουαλικές επιταγές της Νέας Τάξης, την δαιμονοποίηση μέσα από τα τραγούδια, αλλά και το ότι για να πετύχεις σε αυτό τον υλικό και ψεύτικο κόσμο του σατανά, μπορείς κι εσύ, όπως το “πρότυπο” της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, η Μπιγιονσέ, να πουλήσεις ακόμα και την ψυχή σου στο διάβολο για εφήμερη δόξα.

 

ΠΗΓΗ