Η Νέα Τάξη έχει βάλει μπροστά την θρησκεία του Ισλάμ, προκειμένου να εξαλειφθεί ο χριστιανισμός στην Ευρώπη, στου οποίου τις γραφές υπάρχουν προειδοποιήσεις για την εμφάνιση του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος θα έρθει αντί του Χριστού, και ο πλανήτης να οδηγηθεί στην Πανθρησκεία. Ωστόσο, δεν θα είναι όλοι οι μουσουλμάνοι εκλεκτοί!

Μία παγκόσμια κυβέρνηση, ναι μεν χρησιμοποιεί τώρα τους στρατιώτες του Αλλάχ, ωστόσο αργότερα θέλει «ειρηνικά πιόνια», προκειμένου να μην ξεφύγουν εκτός της σφαίρας επιρροής της.

Έτσι, σε μια περίοδο έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ των σουνιτών και των σιιτών, που προκαλείται από πολιτικές επιδιώξεις, κάνει την εμφάνισή του το αριστερόστροφο Ιμπάντι Ισλάμ που πρεσβεύουν στο Ομάν, ως… όαση ανεκτικότητας και μετριοπάθειας κόντρα φυσικά στο Κοράνι, το οποίο προτρέπει σε σφαγές απίστων.

Η Εφημερίδα των Συντακτών επεδίωξε συνάντηση μαζί τους και ορίστε τι δήλωσαν:

  • «Εμείς πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Θέλουμε το φως και λέμε όχι στο σκοτάδι. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε την ψυχή μας καθαρή. Το πρόβλημα είναι ο εαυτός μας και όχι οι άλλοι
  • »Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα με τις πράξεις μας γιατί μια μέρα θα λογοδοτήσουμε.
  • »Με τους άλλους ανθρώπους πρέπει να αναζητούμε αυτά που μας ενώνουν κι όχι αυτά που μας χωρίζουν».
  • Για τις γυναίκες τονίζουν ότι «όλοι είμαστε πλάσματα του ίδιου Θεού» και πως στο Ομάν λένε πως «ο παράδεισος είναι κάτω από τα πόδια της μητέρας».
  • «Στην Δύση κάνουν πολύ λόγο για τη θέση της γυναίκας στη Σαουδική Αραβία, όπου δεν επιτρέπεται να οδηγούν αυτοκίνητο. Εδώ στο Ομάν, οι περισσότερες γυναίκες οδηγούν. Γι’ αυτό όμως δεν μιλάει κανένας. Εμείς πιστεύουμε στην ισότητα, στον αλληλοσεβασμό».
  • «Η θρησκεία μας σέβεται επίσης το περιβάλλον. Ο,τι σπέρνεις σε αυτή την ζωή θα το θερίσεις. Ο Θεός μάς δώρισε τη φύση και εμείς λόγω του εγωισμού μας την καταστρέφουμε».
  • «Ο δρόμος του Ισλάμ στο Ομάν είναι ειρηνικός, με σεβασμό στη διαφορά, με μετριοπάθεια και ανεκτικότητα. Η ζωή δεν μπορεί να είναι ασπρόμαυρη. Έχει ποικιλία, έχει όλα τα χρώματα.
  • Στο Ομάν πιστεύουμε ότι το κράτος δεν πρέπει να ταυτίζεται με τη θρησκεία. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να μεταφράζει τον νόμο του Ισλάμ. Αντίθετα, το Ισλάμ επιτρέπει στον λαό να αποφασίζει πώς θέλει να διοικείται. Στον ιμπαντισμό δεν πιστεύουμε επίσης ότι ο ηγέτης πρέπει να είναι απόγονος του Προφήτη. Οι κοινωνίες μας εξέλεγαν τους ηγέτες τους πριν από τη Γαλλική Επανάσταση. Στο Ομάν, υπήρξαν ηγέτες που ήταν απόγονοι σκλάβων. Δεν πρέπει να παίζουν κανέναν ρόλο το χρώμα, η φυλή και η κοινωνική τάξη. Είμαστε όλοι παιδιά του ίδιου Θεού.
  • »Μια από τις ιδιαιτερότητες του Ομάν είναι πως γίναμε μουσουλμάνοι με ειρηνικό τρόπο και πως πάντα διατηρούσαμε την ανεξάρτητη σκέψη μας.
  • »Μας λυπεί το σχίσμα στον μουσουλμανικό κόσμο, που είναι κυρίως πολιτικό. Ναι, υπάρχουν δογματικές και θεολογικές διαφορές, αλλά δεν είναι αυτό τόσο σημαντικό και ορισμένοι, κυρίως η Δύση, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν για πολιτικούς λόγους και συμφέροντα αυτές τις διαφορές. Όταν η Δύση είχε σύμμαχο τον σάχη, δεν την πείραζε που στο Ιράν ήταν σιίτες».

Οι… αριστερόστροφοι μουσουλμάνοι λοιπόν, οι οποίοι πιστεύουν στον διαχωρισμό κράτους-θρησκείας, θεωρούν πως όλοι οι άνθρωποι ανήκουν στην ίδια οικογένεια, σέβονται το περιβάλλον του παρόντος κόσμου, είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας, της αταξικής κοινωνίας και της ισότητας και περιμένουν κάποιο φως!

Πρόκειται άραγε για το φως της αλήθειας ή για το «φως» ενός παγκόσμιου σκοταδισμού, ο οποίος θα μαντρώσει τους ανθρώπους ανεξαρτήτου φυλής στο μαντρί της Πανθρησκείας;

Όποιος αντιδρά θα ονομάζεται πολεμοχαρής, δεδομένου ότι το όλον εγχείρημα παρουσιάζεται σαν μία «ειρηνική αποστολή»;

Ένα είναι το σίγουρο, αυτοί οι μουσουλμάνοι θα αντικαταστήσουν τους ισλαμιστές, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για δημιουργία «χάους», ώστε να επιβληθεί η παγκόσμια «τάξη».