Στο el.gr είχαμε δημοσιεύσει βίντεο, στο οποίο, σύμφωνα με ρεπορτάζ, στην Δημοκρατία του Τσαντ, ένα μεσόγειο κράτος στην Κεντρική Αφρική, 40 παιδιά παρέλυσαν, αφού έλαβαν το εμβόλιο MenAfriVac για την μηνιγγίτιδα! Τώρα τα βγάζουν υστερικά, έτσι ώστε να καλύψουν το όλον θέμα!

Τα εμβόλια είναι σαν το μαχαίρι! Με αυτό μπορείς να κόψεις ψωμί ή να σκοτώσεις. Είναι αυτονόητο πως κάποια εμβόλια βοηθούν στην αντιμετώπιση ασθενειών, για τις οποίες πολλά έχουν ακουστεί στο παρελθόν.

Ωστόσο, επειδή αποκλείεται να ζούμε στο «στρουμφοχωριό», κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σενάριο χρησιμοποίησης των εμβολίων από αυτούς που αποτελούν την παγκόσμια ελίτ, προκειμένου να γίνονται διάφορα πειράματα πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό, είτε για καλό είτε για κακό σκοπό. Στο όποιο, δηλαδή, αντίδοτο να προστίθενται άλλες ουσίες.

Το περιστατικό με τα 40 παιδάκια, πράγματι μας σοκάρει, ωστόσο αυτό που σκέφτηκε το υπουργείο Υγείας της χώρας, προκειμένου να καταρρίψει την είδηση είναι τραγελαφικό, ίσως και απάνθρωπο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, στα παιδιά  παρατηρήθηκε «μαζική ψυχογενούς ασθένειας», όπου παιδιά που εμβολιάστηκαν, παρουσίασαν ένα είδος μαζικής υστερίας!

Πρόκειται, ανέφεραν, για ένα φαινόμενο, το οποίο είναι γνωστό στους επιστήμονες και δύναται να προκληθεί από θορύβους, παρουσία ξένων ανθρώπων και έλλειψη επικοινωνίας μαζί τους κτλ.

Με λαϊκά λόγια, έβγαλαν τα παιδιά υστερικά, προκειμένου να… «διαψεύσουν» πως το εμβόλιο προκάλεσε συμπτώματα παράλυσης σε εκείνα. Την άποψη συμμερίστηκαν φυσικά οι φιλοπαγκοσμιοποιητές, οι οποίοι αποδέχονται άκριτα ότι πουν οι κυβερνήσεις των όποιων χωρών, κατακεραυνώνοντας, συνειδητά ή ανεπίγνωστα, την αλήθεια.

Άραγε τι άλλο θα σκεφτούν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα;

Επαναλαμβάνουμε πως δεν απορρίπτουμε όλα τα εμβόλια. Καλό θα είναι όμως να αφήσουμε κάποια στιγμή τον ρόλο του «αγαθού πολίτη» και να αρχίσουμε να αμφισβητούμε τις αρχές και τις εξουσίες, οι οποίες τα χρησιμοποιούν.

Θυμηθείτε ξανά το βίντεο με το περιστατικό!

 

του Κίμωνα Χαραλάμπους

ΠΗΓΗ