Οι μπίζνες πολλών εκατομμυρίων ευρώ στις οποίες ενεπλάκησαν ο μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και ο πρωτοσύγκελος κ. Δαμασκηνός Κιαμέτης υπό την ιδιότητά τους ως εχόντων το δικαίωμα υπογραφής για τη μητρόπολη και οι οποίες στο μεταξύ ναυάγησαν ή… χάθηκαν στον δρόμο, φέρνουν τη μητρόπολη μπροστά σε δραματικά αδιέξοδα και οπωσδήποτε δημιουργούν σοβαρούς προβληματισμούς.

Η εικόνα είναι αποθαρρυντική: Πρώτον, δύο κληρικοί εις… επιχειρηματική σάρκα μίαν ως εκπρόσωποι της μητρόπολης, εκτός από το να βλέπουν τους εαυτούς τους ως ταπεινούς διακόνους του Θεού και της Εκκλησίας λειτουργούν ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρικού σχήματος.
Δεύτερον, η αγορά πολυτελούς βίλας που τη χτυπάει ο δροσερός αέρας του Παγασητικού και οι μυρωδιές του Πηλίου, την ώρα που οι φιλανθρωπικές παροχές-ψίχουλα προς αυτούς που δοκιμάζονται ολοένα μειώνονται, και τρίτον δωρεές χρημάτων από επιχειρηματίες ευγενών προθέσεων στη μνήμη εκλιπόντων προσώπων της οικογένειάς τους που χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς από αυτούς που έθεσαν οι δωρητές.

η συνέχεια εδώ :

http://www.pronews.gr/thriskeia/elladiki-ekklisia/630448_mitropoli-dimitriados-h-ependysi-stis-nies-kai-i-dorea-poy-ekane

ΠΗΓΗ