Με αφορμή τις βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στην Γερμανία στις 24 Σεπτεμβρίου θυμηθήκαμε ότι το κόμμα της καγκελαρίου Μέρκελ, το οποίο στις δημοσκοπήσεις έχει ισχυρό προβάδισμα, λέγεται CDU (Christlich Demokratische Union), τουτέστιν σε μετάφραση Χριστιανικό Δημοκρατικό Κόμμα. Το «C» δηλαδή στο όνομα του κόμματος σημαίνει «Χριστιανός», κάτι που σίγουρα στις εκλογές επιφέρει μερικές μονάδες επιπλέον στην ψήφο των εκλογέων.
Υπενθυμίζουμε ότι αδελφό κόμμα του CDU στην Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ), μάλιστα τα δύο κόμματα συνεργάζονται στενότατα επί ευρωπαϊκού επιπέδου και είναι μέλη του κοινού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο διέπεται από νεοφιλελεύθερη ιδεολογία και χριστιανικές παρακαταθήκες.

Αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας, ο οποίος βαίνει προς το τέλος του με νικητή τον Άσαντ, το CDU και η Μέρκελ προσωπικά αλλά και η ΝΔ ως κυβερνητικό κόμμα και ως μείζων αντιπολίτευση αγωνίστηκαν υπέρ των συμφερόντων των εξτρεμιστών ισλαμιστών και εναντίον του προστάτη των Χριστιανών στην Συρία, τον Άσαντ. Υπενθυμίζουμε ότι οι… αγαπημένες δραστηριότητες των ισλαμοσυμμοριτών του ISIS περιελάμβαναν βασανισμούς και αποκεφαλισμούς μελών της χριστιανικής μειονότητας στην Συρία και στο Ιράκ.

Είναι γνωστό ότι πριν από το ξέσπασμα του συμμοριτοπολέμου στην Συρία το 2011, στην χώρα αυτή συνυπήρχαν ειρηνικά ποικίλες θρησκευτικές και εθνοτικές ομάδες, κάτι ομολογουμένως ασυνήθιστο για αυτή την περιοχή του πλανήτη.
Το συριακό αυτό πρότυπο συνύπαρξης άλλαξε άρδην μετά την εισβολή στην Μέση Ανατολή των ξενοκίνητων τζιχαντιστών και τα αποτελέσματα αυτής της εισβολής είναι σε όλους γνωστά και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε, αν και μπορούμε να πούμε ότι ουσιαστικά η εισβολή των μισθοφόρων του ΝΑΤΟ είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων την εθνοκάθαρση των Χριστιανών της Συρίας.

Η Γερμανία υπό την καγκελάριο Μέρκελ και το κόμμα της το CDU, καθώς και η Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά και της ΝΔ όπως και όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις μετά το 2011, συμμετείχαν στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας μέσω του ΝΑΤΟ υποστηρίζοντας με πράξεις και με λόγια τους αντιπάλους του Άσαντ και της νόμιμης κυβέρνησης του. Τουτέστιν υποστήριξαν τους ισλαμιστές δολοφόνους των Χριστιανών και των άλλων θρησκευτικών μειονοτήτων της Συρίας.

Είναι πραγματικά πολύ περίεργο πόσο χαμηλά μπορούν να φτάσουν κόμματα και ηγεσίες όταν εξουσιάζονται από σιωνιστικά και αλλότρια συμφέροντα. Όταν ο «ηγεμόνας» διατάζει, τότε ξεχνούν όλοι αυτοί οι χριστιανοί θεομπαίχτες ότι τα αγαπημένα θύματα των μισθοφόρων τους σε σφαγές, βασανιστήρια, ακρωτηριασμούς, βιασμούς, αποκεφαλισμούς ήταν Χριστιανοί ενήλικες και παιδιά.

 

ΠΗΓΗ