Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Υπουργός της Αυστραλίας προειδοποίησε πως την νομιμοποίηση του γάμου ανθρώπων του ίδιου φύλου θα ακολουθήσει πρόγραμμα στην χώρα, το οποίο θα «υποχρεώνει τα σχολεία να διδάσκουν γκέι και λεσβιακό σεξ  στις τάξεις».

Τα λόγια του φιλελεύθερου, μάλιστα, βουλευτή, έχουν αναστατώσει την αυστραλιανή και παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ο Guy Barnett, υπουργός Υποδομών, δίνοντας 20λεπτη ομιλία, εξήγησε πως «ότι διδάσκεται στο σχολείο θα επηρεαστεί από την κρατική νομοθεσία».

«Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που η κρατική νομοθεσία αλλάξει και νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλόφιλων, τότε τα σχολεία θα είναι υποχρεωμένα να διδάξουν γκέι και λεσβιακή δραστηριότητα μέσα στις τάξεις»!

Προέβλεψε μάλιστα, σύμφωνα με τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, πως «άπαξ και το φύλο καταργηθεί από τους γάμους, θα καταργηθεί και από τις σχολικές τάξεις»!

Ο Barnett παρέπεμψε μάλιστα τους πάντες στην Βικτόρια, όπου «το λεγόμενο πρόγραμμα Ασφαλούς Σχολείου προωθεί την ρευστότητα του φύλου»!

«Μερικοί από εδώ μέσα ίσως δεν γνωρίζετε αυτούς τους όρους! Λοιπόν, ετοιμαστείτε, γιατί ενδέχεται να τους εξαπολύσουν πάνω σε εσάς και σε εμάς, ως κοινωνία. Ρευστότητα φύλου, ουδετερότητα φύλου. Αυτός είναι ο νέος κόσμος, στον οποίο εισερχόμαστε»!

Τα σχόλια του υπουργού από την Τασμανίας έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις σχετικά με την ακρίβειά τους. Πολιτικοί, οι οποίοι τάσσονται υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων αναφέρουν πως η νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλόφιλων δεν θα επηρεάσει την διδασκαλία στα σχολεία.

Οι δηλώσεις του Barnett τέθηκαν επί τάπητος στο Κοινοβούλιο της χώρας, ενώ έγιναν επερωτήσεις σχετικά με το θέμα στον υπουργό Παιδείας, ο οποίος αρνήθηκε τις όποιες αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα των σχολείων.

Ωστόσο, τρώγοντας έρχεται η όρεξη στους παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι μέσω των νόμων περνάνε αυτά που θέλουν να περάσουν!

Το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας του Αυστραλιανού υπουργού:

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του.

 

Σημειώνεται πως για το θέμα του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών έχει αποφασιστεί η διεξαγωγή «επιστολικής δημοσκόπησης», η οποία θα αρχίσει να διεξάγεται στις 12 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Νοεμβρίου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας έδωσε την Πέμπτη το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή της «δημοσκόπησης», παρέχοντας παράλληλα και στον πρωθυπουργό, Malcolm Turnbull, την ευκαιρία να εξασφαλίσει, προς το παρόν τουλάχιστον, τη σιωπή των συντηρητικών μελών της κοινοβουλευτικής του ομάδας που τον τελευταίο καιρό απειλούσαν την ενότητα του κόμματος και λειτουργούσαν αποσταθεροποιητικά για τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον Guy Barnett, ο οποίος και αντέδρασε!

ΠΗΓΗ