Την αριστεία πάντοτε η κοινωνία την είχε στην πρώτη γραμμή. Στεκόταν με σεβασμό και αγάπη στα πρόσωπα που την ενσάρκωναν και την υπηρετούσαν. Οι άριστοι του πνεύματος, των γραμμάτων, των επιστημών και των τεχνών, πάντοτε μας ενέπνεαν ζωή και πνοή σε αλλαγές της ζωής μας και του πολιτισμού μας.

Η αριστεία, η οποία στάθηκε απέναντι στον σκοταδισμό του Μεσαίωνα, αντικαθίσταται από συλλογικά βραβεία.

Στην Αγγλία, ο Οδηγός Καλού Σχολείου (όχι πια καλού μαθητή) θα εξετάζει πλέον κατά πόσο «φιλικά προς τον τρανσεξουαλισμό» είναι τα σχολεία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτό αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά!

Γονείς ερωτώνται σχετικά με το ποια σχολεία μεριμνούν καλύτερα για την ανάγκη των «τρανσέξουαλ παιδιών».

Τουλάχιστον 150 σχολεία στην αγγλική επικράτεια έχουν ήδη υιοθετήσει πολιτικές ουδέτερων φύλου σχολικών στολών!

Όπως σημειώνει το βρετανικό ενημερωτικό δίκτυο BBC, το σχολείο που βραβεύτηκε ως κορυφή στην προώθηση των LGBTQ πολιτικών στις τάξεις του είναι το Parson Street Primary School στο Bristol!

Η Πολιτεία βράβευσε το σχολείο για την συλλογική δουλεία στο πλαίσιο αποδοχής και προώθησης του τρανσεξουαλισμού!

Στην Ελλάδα, όπου η αριστεία θεωρείται από τους θεσμούς της Παιδείας ως «εγωκεντρική», δίνονται επίσης συλλογικά βραβεία, στην παρούσα φάση για την αποδοχή της πολυπολιτισμικότητας.

Επομένως, βάσει των προαναφερθέντων βγαίνει το συμπέρασμα, πως εφόσον η αριστεία καταργείται, θα αντικατασταθεί από συλλογικά βραβεία, τα οποία θα επαινούν την συλλογική αποδοχή από εκπαιδευτικά ιδρύματα των πολιτικών «επιταγών» της παγκοσμιοποίησης.

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

ΠΗΓΗ