Μία ομάδα που έχει βάση στην Virginia των ΗΠΑ γνωστή ως «Άρνηση στην Αύξηση του Πληθυσμού – NPG», η οποία επιδιώκει να πολεμήσει τον «υπερπληθυσμό» της γης, δημοσίευσε πρόσφατα αναφορά, η οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αντιτίθενται στο νομοσχέδιο Τραμπ σε σχέση με την κατάργηση του Obamacare και την διακοπή της χρηματοδότησης στην ΜΚΟ-γίγαντα «Planned Parenthood – Προγραμματισμένη Γονεϊκή Ιδιότητα», η οποία στηρίζει την έκτρωση και την αντισύλληψη.

«Αν οι ΗΠΑ θα είναι ο ηγέτης του κόσμου πάνω στο κρίσιμο θέμα του υπερπληθυσμού, τότε το έθνος μας πρέπει να είναι παράδειγμα περιορισμού του πληθυσμού και γυναικείων δικαιωμάτων στο εσωτερικό του»,αναφέρει η οργάνωση σε έγγραφο με τίτλο «Ο αναγεννημένος Προ-Ναταλισμός στην Κυβέρνηση Τραμπ»!

Ο Nαταλισμός (Natalism) αποτελεί δόγμα, που κρατά από παλιά, το οποίο προωθεί της γεννήσεις σε αντίθεση με την πολιτική της Νέας Τάξης, η οποία κάνει λόγο για ανάγκη μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού, επειδή, υποτίθεται, δεν υπάρχουν πόροι να θρέψουν όλους τους ανθρώπους.

Πολλοί όμως θεωρούν πως οι παγκοσμιοποιητές θέλουν τον πληθυσμό συρρικnωμμένο, προκειμένου να είναι ευκολοκυβέρνητος, μια άποψη, που, αν μη τι άλλο, έχει μία βάση.

Η NPG αναφέρει πως η χρηματοδότηση των ΜΚΟ, που… βοηθούν, μεταξύ των άλλων, στις εκτρώσεις, είναι απαραίτητη, έτσι ώστε ο «αριθμός των γεννήσεων να τεθεί υπό έλεγχο και να μειωθεί η αύξηση του πληθυσμού στις ΗΠΑ και  όπου αλλού και γι΄αυτό είναι απαραίτητες οι αμβλώσεις.»!!!

Αν αυτά δεν σας θυμίζουν σοβιετικού τύπου διακηρύξεις, σε εμάς αυτό ακριβώς θυμίζουν!

«Οι μικρότερες οικογένειες, η χρήση του ελέγχου των γεννήσεων και οι προγραμματισμένες μέθοδοι διακοπής εγκυμοσύνης έγιναν κοινές πρακτικές των Αμερικών», τονίζεται στην αναφορά, κάτι που τώρα πάει να αλλάξει!

Είναι προφανές πως η Εθνική Δεξιά του Ντόναλντ Τραμπ στηρίζει τις γεννήσεις και αυτό εξοργίζει τους υπέρμαχους της Ατζέντας 2030, οι οποί προβλέπουν σε ένα μέλλον με ελεγχόμενες γεννήσεις.

Ειδάλλως δεν εξηγείται η… «αυταπάρνηση» που δείχνουν υπέρ ΜΚΟ, οι οποίες προωθούν τις εκτρώσεις.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

ΠΗΓΗ