Έναν ομολογούμενο πρωτότυπο τρόπο επέλεξε το NPD για να προπαγανδίσει τις θέσεις του ενάντια στην λαθρομετανάστευση που απειλεί την Γερμανία αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη. Δημιούργησαν ένα βίντεο που απευθύνεται στους μουσουλμάνους που θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη εξηγώντας τους ότι οι κυβερνήσεις τους κοροϊδεύουν και πλουτίζουν σε βάρος τους οι δουλέμποροι.  Τους εξηγούν ποια είναι η κατάσταση στην Γερμανία και πως οι Ευρωπαίοι πολίτες είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την Γη και τις οικογένειες τους.

 

 

 

 

Διαβάστε την μετάφραση του κειμένου:

Γεια σας, έχετε ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερα στην Ευρώπη από ό, τι στη χώρα σας; Ότι είστε ευπρόσδεκτοι από όλους; Αν ναι, και αν σκέφτεστε ήδη να πάρετε το επικίνδυνο ταξίδι στην Μεσόγειο για να αναζητήσετε την ευτυχία σας στην Ευρώπη, ξεχάστε το! Εμείς οι Ευρωπαίοι έχουμε τα δικά μας προβλήματα! Επίσης μεταξύ μας υπάρχουν εκατομμύρια νέοι χωρίς δουλειά και προοπτική. Τα παιδιά μεγαλώνουν επίσης στη φτώχεια. Ακόμη και σε εμάς πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να ξεπεράσουν τα δεκάδες προβλήματά τους. Οι κυβερνήσεις της Ευρώπης σας λένε ότι είστε ευπρόσδεκτοι στην Ευρώπη, αλλά αυτό είναι λάθος.
Δεν θέλουμε άλλους μετανάστες να έρχονται στην Ευρώπη με τα προβλήματά τους. Σε πολλές γερμανικές και ευρωπαϊκές πόλεις, έπρεπε να βιώσουμε ποια χώρα ευαγγελίζονται οι άνθρωποι που εισρέουν αθρόα για να καταλάβουμε τι έχουν στο μυαλό τους για τα παιδιά μας. Οι επιθέσεις στις γερμανίδες στην Κολωνία πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο! Για να αποφύγετε την επανάληψη τέτοιων υπερβολών, σας λέμε: παραμείνετε εκεί που είστε!

Μην αφήνετε τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να σας λένε ότι σας περιμένουν εδώ! Μην βασίζεστε σε αδίστακτους διακινητές, που δεν δίνουν σημασία για τη ζωή σας και που θέλουν να βγάλουν κέρδος εις βάρος σας. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εδώ στην Ευρώπη μιλούν επίσης για ένα υποτιθέμενο καλωσόρισμα – αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην Ευρώπη μιλούν ενάντια στη μετανάστευση και το ξένο έγκλημα. Ακριβώς όπως θέλετε να διατηρήσετε τη γη των πατέρων σας και τον πολιτισμό σας, θέλουμε να υπερασπιστούμε και εμείς την πατρίδα μας! Είμαστε έτοιμοι!

ΠΗΓΗ