Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου που μοίρασαν σε 1500 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα συσκευασίες των 10 κιλών με πατάτες Νάξου, με τις ουρές στο Κέντρο της Αθήνας να είναι μεγάλες.

Οι ελληνικές οικογένειες δίνουν πραγματικά μάχη για να τα βγάλουν βόλτα, με την κατάσταση να χειροτερεύει και την παγκόσμια τάξη να δίνει την «λύση» μέσω της Ευρώπης και των κρατικών θεσμών!

Συνολικά 30 τόνοι πατάτας από τους Παραγωγούς της Νάξου θα μοιραστούν στα συσσίτια της Εκκλησίας της Ελλάδος σε Αθήνα και Δυτική Αττική.

Ο Έλληνας συνηθίζει στην εξάρτηση, καθώς το Κράτος κλείνει τις επιχειρήσεις και διορίζει στο Δημόσιο ή επιτρέπει φιλανθρωπίες.

Η προσφορά των νησιωτών της Νάξου είναι αξιοθαύμαστη, ωστόσο, τον ρόλο του «υποστηρικτή» θα αναλάβει πολύ σύντομα η παγκόσμια γραφειοκρατία.

Στην Μεσσηνία, χιλιάδες Έλληνες ζουν σε ακραία φτώχεια και σιτίζονται από το πρόγραμμα του ταμείου Ευρωπαϊκής βοήθειας!

Κρέας, όσπρια και άλλα είδη υλικής συνδρομής θα φτάσουν στη Μεσσηνία στις 9 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει από τους Δήμους η διάθεσή τους στους περίπου 7.000 ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος, όπως ανακοίνωσε η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη.

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους υποστηρίζει εθνικά προγράμματα μέσω των οποίων διανέμονται στους απόρους τρόφιμα και είδη βασικής υλικής συνδρομής. Στηρίζει, επίσης, συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των απόρων.

Μέσω των παράλογων φόρων, οι εξουσιαστές παίρνουν από τους έχοντες, αυξάνει την φτώχεια και έπειτα μοιράζει ψίχουλα σε όλους, προκειμένου να απαλείψει την ακραία φτώχεια, όχι την φτώχεια, καθώς οι καλύτεροι «δούλοι» χρειάζονται μόνο τα απαραίτητα, προκειμένου να είναι εξαρτημένοι από την όποια εξουσία και άρα να μην στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά της.

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

ΠΗΓΗ