Οι “πολύμορφες οικογένειες” όπως αυτοαποκαλούνται απαρτίζονται από δύο και περισσότερα ζευγάρια που ζουν όλοι μαζί και έχουν σχέσεις μεταξύ τους! Σε πολλές περιπτώσεις έχουν και τα παιδιά τους μαζί και συζούν στο ίδιο σπίτι. Πλέον ονομάζονται “πολυαμορικοί”, παλαιότερα αλλιώς το λέγαμε αυτό… Όπως μας “ενημερώνει” ένας από τους ιστοτόπους τους:

”Η ιστορία της Katie… Έχουμε μια πολύμορφη οικογένεια. Έχω παντρευτεί τον Ben 11 χρόνια, η Audree έχει παντρευτεί με τον Allan 11 χρόνια. Ο Allan και εγώ είμαστε εταίροι και οι Ben και Audree είναι εταίροι. Οι τέσσερίς μας ζούμε μαζί με τα παιδιά μας.

Υπήρχαν πολύ λίγα παραδοσιακά στοιχεία στο γάμο μας. Η Audree και εγώ πήγαμε για ένα καταπληκτικό και εκλεκτικό vibe που επικεντρώθηκε στην ένταξη στις δύο οικογένειές μας με μια τελετή δέσμευσης και ένα διασκεδαστικό πάρτι μετά. Ο χώρος ήταν ένα ιστορικό δημοτικό σχολείο που μετατράπηκε σε αγορά και ζυθοποιία. Η τελετή και η υποδοχή ήταν στο παλιό γυμναστήριο του σχολείου, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο εκδηλώσεων….

Το κοκτέιλ πάρτι βρισκόταν στην αίθουσα παλαίωσης του βαρελιού. Η όμορφη τούρτα έγινε από τη μαμά μου, που κάνει το ψήσιμο για το εστιατόριο της οικογένειάς μας. Επιλέξαμε μια παλέτα με χρώματα του ουράνιου τόξου. … Η Audree και εγώ επιλέξαμε να έχουμε τους καλεσμένους μας σε μια κυκλική ρύθμιση, ώστε να μπορούμε να αισθανόμαστε ότι περιβάλλεται από όλες τις πλευρές από εκείνους που αγαπήσαμε. Περπατήσαμε ως οικογένεια, πρώτα οι σύζυγοι και γιος μας, μετά οι κόρες μας, και στη συνέχεια εμείς. …

” Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ότι σύντομα θα τα δείτε να συμβαίνουν και εδώ, τότε ζείτε σε άλλο κόσμο, μακρυά από την επιβαλλόμενη “πολιτική ορθότητα”. Θυμηθείτε πριν πόσο καιρό διαβάζατε για τις “ταυτότητες φύλου” και πόσο σύντομα ήρθαν στη χώρα μας, κάντε την αναλογία και δείτε σε πόσο καιρό θα έρθει και αυτό σε μας…

ΠΗΓΗ