Στην εποχή που κάθε σχέδιο του κακού εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία, έχοντας μάλιστα τις περισσότερες των περιπτώσεων την “λαϊκή αποδοχή”, στο επίκεντρο των διώξεων έρχονται και πάλι οι Χριστιανοί. 

Αποτελούν τον νούμερο 1 στόχο των παγκοσμιοποιητών, είναι εκείνοι που -έστω και στα λόγια- μνημονεύουν τον Ιησού Χριστό και ομολογούν την πίστη τους μέχρι θανάτου. Οι ίδιες διώξεις , απλά με άλλες μορφές, συντελούνται παγκόσμια. Από την εμπόλεμη Μέση Ανατολή έως την…πολυπολιτισμική Δύση.

Η επιβολή της “πολιτικής ορθότητας” στα δυτικά κράτη φέρνει όλο και πιο κοντά την έλευση του παγκόσμιου κράτους, την υποδούλωση κάθε ελεύθερου ανθρώπου, αρχής γενομένης φυσικά με την πίστη στον Χριστό.

Ο καθένας είναι άραγε ελεύθερος να μιλήσει για τον Χριστό και την πίστη του σε Αυτόν; Η παρακάτω είδηση που μας έρχεται από τις ΗΠΑ θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε και να προετοιμαστείτε για τις εικόνες που θα έρθουν και στη χώρα μας.

Όπως διαβάζουμε στο Breitbart,  το  Ίδρυμα Ελευθερίας από την Θρησκεία (FFRF), μία αθεϊστική ομάδα υπέρ των…πάσης φύσεως δικαιωμάτων, απαίτησε την άμεση απομάκρυνση μιας χριστιανικής σημαίας από μια πανεπιστημιούπολη  στο Ανατολικό Τέξας , ειδάλλως θα κινηθεί νομικά.

Μια επιστολή από τον Sam Grover, διευθύνων σύμβουλο της οργάνωσης με έδρα το Ουισκόνσιν, αμφισβήτησε επίσης ορισμένες πρακτικές σχετικά με τη θρησκευτική έκφραση στην ανεξάρτητη πανεπιστημιακή συνοικία LaPoynor, ζητώντας ότι η σχολή και το προσωπικό δεν οργανώνουν, προωθούν ή συμμετέχουν σε θρησκευτικές εκδηλώσεις, ικανότητες.

“Είναι παράνομο και αντισυνταγματικό το σχολείο να εμφανίζει τη χριστιανική σημαία”, αναφέρει ο ίδιος στην επιστολή-κόλαφος και απειλεί να φτάσει μέχρι τις ανώτατες δικαστικές αρχές προκειμένου να “κατέβουν τα χριστιανικά σύμβολα”.

Η σημαία με σύμβολο τον κόκκινο σταυρό τοποθετήθηκε τον περασμένο Απρίλιο και έκτοτε άρχισαν οι μεμονωμένες αντιδράσεις , κυρίως από συλλόγους υπέρ της “θρησκευτικής ελευθερίας”. 

Βλέπουμε πως στην κυριολεξία έχουν σκυλιάσει, μπροστά σε οτιδήποτε τους θυμίζει τον Χριστό. Έχοντας ως όπλο την κατακραυγή από μία “μειονότητα ανθρώπων” αλλά και την στήριξη νομικών συμβούλων, δεν διστάζουν να στοχοποιήσουν ανοικτά τον Χριστανιασμό σε οποιαδήποτε έκφανσή του.

Θυμίζουμε πως ανάλογο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και σε σχολείο της Αλαμπάμα το 2015, όταν η ίδια οργάνωση των Άθεων είχε εν τέλει καταφέρει να κατεβάσει μία χριστιανική σημαία. 

 

Του Άρη Δημόπουλου

ΠΗΓΗ