Το παρακράτος του τρόμου είναι εδώ! Παλαιότερα, στον δυτικό κόσμο, χρησιμοποιούσαν τον όρο «κομμουνιστής», ασχέτως αν ήταν κάποιος ή όχι, προκειμένου το Κράτος να τιμωρεί τους απείθαρχους.

Πλέον, ο «όρος» που χρησιμοποιείται είναι εκείνος του «ακροδεξιού» και του «φασίστα», μόνο που τον νόμο έχουν αναλάβει κουκουλοφόροι των δρόμων, οι οποίοι αποτελούν την πέμπτη φάλαγγά του παγκοσμίου κράτους στην Ελλάδα.

Στόχος οι Έλληνες, ο Στρατός, η χριστιανική πίστη! Οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα απαγορεύεται όχι από το Κράτος αλλά από τους παρακρατικούς, οι οποίοι σε παλαιότερα καθεστώτα δούλευαν για αυτό.

Μετά τον ξυλοδαρμό χριστιανών στην Θεσσαλονίκη, τρεις δόκιμοι αξιωματικοί της Σχολής Ευελπίδων, ένας φαντάρος και τρεις ακόμα πολίτες, έπεσαν θύματα παρακρατικής βίας το απόγευμα της Κυριακής σε ένα από τα κεντρικότερα και πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, κοντά στον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι!

Στην πρωτεύουσα έχουν τοποθετηθεί παντού νάρκες πεμπτοφαλαγγιτών, οι οποίοι επιβάλλουν τον νόμο της παγκοσμιοποίησης σε όσους τον αψηφούν. Αποτελούν την άλλη όψη του «αριστερόστροφου γραβατωμένου… στοχαστή », ο οποίος προσπαθεί να πείσει όλο και περισσότερους πολίτες πως τα σύνορα, η πατρίδα, η πίστη είναι πράγματα ξεπερασμένα.

Όποιος δεν εισακούει, τότε η γραβάτα θα βγαίνει και θα μπαίνει κουκούλα.

Τα επεισόδια συνέβησαν μετά το φιλοπαγκοσμιοποιητικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες, ομάδα περίπου 30 αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών «εντόπιζε» και ξυλοφόρτωνε όσους, κατά την κρίση των ατόμων αυτών, έμοιαζαν φασίστες!

Θύματά τους έπεσαν αρχικά οι τρεις δόκιμοι αξιωματικοί, οι οποίοι επέστρεφαν στην Σχολή Ευελπίδων, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν φορούσαν ή όχι την στολή τους, η οποία αποτελεί «κόκκινο πανί», κατά τα φαινόμενα.

Οι νέοι έτρεξαν να γλιτώσουν και μπήκαν σε καφετέρια, όμως προηγουμένως οι δράστες είχαν κατορθώσει να τους χτυπήσουν τόσο, ώστε οι δύο από αυτούς να μεταφερθούν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον ξυλοδαρμό των Ευέλπιδων, οι άγνωστοι επιτέθηκαν σε τέσσερις ακόμα άντρες, βρίζοντάς τους ως φασίστες. Ο ένας από αυτούς είναι φαντάρος, ενώ οι άλλοι τρεις είναι ηλικίας 35-40 ετών.

Όπως αντιλαμβάνεστε, περνάμε σε άλλο επίπεδο!!! Το παγκόσμιο κράτος παρουσίασε το δικό του παρακράτος στην Ελλάδα με προφανή στόχο ότι θυμίζει Ελλάδα.

 

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

ΠΗΓΗ