Είχε προκαλέσει με τις ακατονόμαστες πράξεις του την κοινωνία του Κορωπίου και είχε καταδικαστεί, τότε, σε φυλάκιση, όμως με τον νόμο Παρασκευόπουλου, για ευνοϊκή μεταχείριση κρατουμένων, είχε αποφυλακιστεί για να επαναλάβει τη δράση του σε σχολεία της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, να αυνανίζεται έξω από το 5ο Νηπιαγωγείο και το 10ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας.

Ο λόγος για τον Ισίδωρο Μάρκου του Παναγιώτη και της Ευαγγελίας, γεννημένο στις 9/11/1963 σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η δημοσιοποίηση των στοιχείων και του προσώπου του Ισ. Μάρκου γίνεται ύστερα από εισαγγελική διάταξη και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος, που είναι κάτοικος Κορωπίου (συγκεκριμένα διαμένει σε αγρόκτημα πολύ κοντά στην πόλη), έχει συλληφθεί, πολλές φορές στο παρελθόν και πάλι για τέτοιες πράξεις σεξουαλικής διαστροφής από το 1998.

Τελευταία φορά ήταν το 2014 και μάλιστα, και τότε, η ΕΛ.ΑΣ. είχε δώσει τα στοιχεία και το όνομά του στη δημοσιότητα για τους ίδιους ακριβώς λόγους που συμβαίνει και τώρα.

Ο Ισίδωρος Μάρκου συνελήφθη για πρώτη φορά το 1998 όταν επεδείκνυε τα γεννητικά όργανά του έξω από δημοτικό σχολείο του Κορωπίου.

Η ποινή που του είχε επιβληθεί τότε δεν ήταν αρκετή για να συμμορφωθεί, απλά μετέφερε την αρρωστημένη δραστηριότητά του σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει το 2014 το notioanatolika.gr, ο Μάρκου είχε συλληφθεί δύο ακόμη φορές έξω από συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο των Αχαρνών όπου επεδείκνυε τα γεννητικά όργανά του και αυνανιζόταν.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών που τον είχαν συλλάβει για τον ίδιο λόγο στις 5 Ιουνίου του 2014, κατανοώντας τη σοβαρότητα της δραστηριότητάς του, προχώρησαν και σε έρευνα στο σπίτι του στο Κορωπί όπου ανακάλυψαν υλικό παιδικής πορνογραφίας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Ισίδωρος Μάρκου, παρά την ανώμαλη δραστηριότητά του όχι μόνο ήξερε να κρύβει καλά τις διεστραμμένες ορέξεις του από τον κοινωνικό περίγυρό του αφού ορισμένοι Κορωπιώτες με μικρά παιδιά τον είχαν δεχθεί στα σπίτια τους!

Το εξωφρενικό όμως είναι ότι ο Δήμος Κρωπίας ενοικίαζε ένα ακίνητο του Μάρκου και το χρησιμοποιούσε για να στεγάσει το 6ο Νηπιαγωγείο της πόλης, κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει το notioanatolika.gr.

Κατά τη σύλληψή του το 2014, ο Ισίδωρος Μάρκου είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών, όμως με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει τα 2/5 της ποινής του (δηλαδή επτά περίπου μήνες) για να επανέλθει στις ανατριχιαστικές δραστηριότητές του που τον οδήγησαν στην εκ νέου σύλληψή του στις 20 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε σχετικά: Συνελήφθη Κορωπιώτης παιδόφιλος που «δρούσε» σε σχολεία της Γλυφάδας!

Είχε ξανασυλληφθεί σε Κορωπί και Αχαρνές ο παιδόφιλος του Κορωπίου!

Η σύντροφος του παιδόφιλου του Κορωπίου μιλά αποκλειστικά στο notioanatolika.gr!

Σοκ: Ο παιδόφιλος του Κορωπίου και το 5ο Νηπιαγωγείο της πόλης!

Παιδόφιλος: Έστησε κάμερες στο 5ο Νηπιαγωγείο Κορωπίου;

ΣΟΚ: Άνοιξε το 6ο Νηπιαγωγείο υπό τη… σκέπη του παιδόφιλου του Κορωπίου!

paidofil2

 

ΠΗΓΗ