Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει, αρκεί να σέβεται τα πιστεύω του άλλου! Ακριβώς το αντίθετο από την κίνηση του… άθεου, ο οποίος σκότωσε 26 χριστιανούς μέσα σε Εκκλησία του Τέξας. Το πρόβλημα είναι άλλωστε οι χριστιανοί και όπως θα δείτε οι… επιφανείς άθεοι δεν είναι και τόσο άθεοι όσο νομίζουν μερικοί!

«Έλεγε πάντα ότι όσοι πιστεύουν στο Θεό ήταν ανόητοι και προσπαθούσε να προωθήσει την αθεΐα», λένε πρώην συμμαθητές του θεομάχου μακελάρη.

Τον περιγράφουν ως έναν «εξόριστο» που «κήρυττε την αθεΐα online».

Ο Κέλεϊ εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής (ώρα ΗΠΑ) φορώντας μαύρα ρούχα και αλεξίσφαιρο γιλέκο κρατώντας στα χέρια του ένα ημιαυτόματο όπλο AR-15, φωτογραφία του οποίου είχε αναρτήσει πριν από μερικές ημέρες στο Facebook με τη λεζάντα «είναι μια κακιά σκύλα».

Την συνέχεια την γνωρίζετε όλοι!

Φυσικά όλα αυτά χρησιμοποιούνται, προκειμένου ως λύση να προταθεί η «παγκόσμια θρησκεία της ειρήνης», η οποία θα συγχωνεύσει όλα τα δόγματα και θα συμπεριλάβει και τους «άθεους», έτσι ώστε να μην υπάρχουν πια τέτοια περιστατικά.

Τι νόμιζαν δηλαδή οι άθεοι; Ότι θα τους άφηναν έτσι; Μετά την χθεσινή επίθεση μπήκαν και αυτοί στο μίξερ της Πανθρησκείας, άσχετα αν το γνωρίζουν ή όχι.

Οι άθεοι πάντως έχουν πρόβλημα με τον Χριστό. Ωστόσο, όχι και τόσο με τον Σατανά. Άλλωστε οι Σατανιστές αυτοπροσδιορίζονται εξίσου ως άθεοι.

Γνωστός άθεος ο κωμικός Jim Jefferies, ο οποίος στο πλαίσιο του «Yes We Can», ισχυρίζεται πως τα παιδιά στο σχολείο δεν χρειάζονται τον Θεό για να συμπεριφέρονται καλά.

Φυσικά το να συμπεριφέρεται κάποιος καλά είναι το λογικό και απλά ο Χριστός μας ξεκαθαρίζει, με απλά λόγια, πως στον συνάνθρωπο πρέπει να βλέπουμε τον διπλανό μας, ωστόσο άλλος είναι ο σκοπός του Jefferies και πολλών επιφανών… «άθεων» ή καλύτερα θεομάχων.

Σε επεισόδιο του χιουμοριστικού σόου του «The Jim Jefferies Show», μετά από «σατιρική» αναφορά στα χριστιανικά κατηχητικά, πήρε συνέντευξη από την Chalice Blythe, εθνική διευθύντρια του «After School Satan», του σατανιστικού κατηχητικού που κατακλύζει σχολεία των ΗΠΑ.

Η Blythe διατείνεται πως δεν πιστεύει στον Σατανά παρά το ότι ονομάζει τον εαυτό της σατανίστρια (;;;!!!).

Ο σκοπός του κωμικού Jefferies φαίνεται πως είναι να υποδείξει ότι ακόμη και οι σατανιστές είναι σε θέση να προσφέρουν «ηθική συμπεριφορά». Άρα όλα είναι της πλάκας! Άρα μην δίνετε σημασία και όλοι αγκαλιάστε την νέα παγκόσμια θρησκεία, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να μην κινδυνεύετε.

Οι άθεοι κωμικοί θα βοηθήσουν σε αυτό! Άραγε μήπως έχουμε αντίστοιχα παραδείγματα στην Ελλάδα;

Και ποιος θα είναι η κεφαλή της νέας θρησκείας, αν όχι ο Χριστός; Η συνέχεια στις… οθόνες σας!

 

του Κίμωνα Χαραλάμπους

ΠΗΓΗ