Oι Αγαπημένοι μας Σύμμαχοι,πουθενά στον κόσμο δεν βρήκαν ποιο μεγάλους μακάκες να κυβερνήσουν,αυτή την χώρα,και ποιο επικυψίες στα βίτσια τους.

Το κακό είναι!!!,πως πληρώνουμε εμείς,οι σκεπτόμενοι!!,που αντιλαμβανόμαστε τι γίνετε,αλλά και ούτε μπορούμε να επιβάλουμε αλλαγή Στρατηγικής, ενώ οι ηλίθιοι οπαδοί, αδαής ανόητοι,στηρίζουν τους μεγαλύτερους προδότες όλων των εποχών,με συνέπεια όλα αυτά που βιώνουμε,αλλά και όσα ακόμα μένει να πληρώσουμε,για χάρη των Αρχηγκάνκστερς και τους ηλίθιους που ακόμα!!! στηρίζουν με την ψήφο τους!!!.
Αυτούς που ήδη έπρεπε να έχουν εκτελεστεί για εσχάτη προδοσία,όλων των κυβερνητών μας,μηδενός εξαιρουμένου.Αυτή η βουλή ήδη έπρεπε να κάθετε σε έδρανα Στρατοδικείου!.
Έχουν πλέον ξεσαλώσει,επειδή ξέρουν ,ότι όσο οι χαζοέλληνες τους στηρίζουν!! αυτοί δεν φοβούνται τίποτα,μας δέσανε στο Ευρωπαϊκό,άρμα με μπροστάρη τον Μπάρμπα Σαμ.
Και βλέπουμε τα Οφέλη από αυτούς,μέχρι σήμερα.
Αν έχεις τέτοιους φίλους,τι να τους κάνεις τους εχθρούς.

Ξύπνα από τον λήθαργο ηλίθιε πολίτη,το συμφέρον μας είναι με την Ρωσία,και όχι με τους Σατανάδες Αρχηγκάνκστερς.
Ποτέ δεν είναι αργά,θυμήσου ότι, ότι τραβάμε από τους γύρω μας,είναι από αυτήν την σύγχρονη μάστιγα του Φαραώ την Αμερική των Σιωνιστών Σοροποιητών παγκοσμιοποιητών!!!.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ «ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ» ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!