Το φοβερό οπλοστάσιο του Ευρωραγιάδικου πολιτικοδημοσιογραφικού  κατεστημένου τρομοκρατεί ασύδοτα και ανελέητα το ζαλισμένο και φοβισμένο πλήθος ενάντια στο μονόδρομο της εναλλακτικής πολιτικής απέναντι στο καταστροφικό Μνημόνιο. Αυτό της μετάβασης στη δραχμή, με συγκρατημένη υποτίμησή της  και  νοικοκυρεμένη διαχείριση από μια πατριωτική κυβέρνηση που θα νοιάζεται για τα συμφέροντα του τόπου και όχι των ξένων πατρώνων. Πουλάνε φόβο για να αγοράσουν χρόνο.

Το κατοχικό κατεστημένο και οι υπάλληλοί του έχουν το δικό τους βιολί.  Τη δουλειά τους κάνουν, τις καρέκλες τους διασώζουν. Ελεγκτέοι για την αντιφατική στάση τους είναι όσοι  εκφράζουν την οργίλη αντίθεσή τους στο Μνημόνιο και την ίδια ώρα ευλογούν το ευρώ.  Μοιάζουν με το δανειστή που καταγγέλλει τους δανειστές και το δάνειο, αλλά παρακαλά να του το δώσουν  !

Πρόκειται για εξώφθαλμο παραλογισμό, αν όχι πονηρό Μαυρογιαλουρισμό. Το μνημόνιο και το ευρώ είναι περισσότερο και από δίδυμα αδέρφια, είναι Σιαμαίοι αδελφοί.  Πρόκειται για μια ενιαία και αδιαίρετη έννοια που απολύτως τίποτα δεν μπορεί να τη διαχωρίσει. Έχει πλέον αποδειχτεί περίτρανα  ότι, σε καμία περίπτωση οι  Μέρκελ και Σόιμπλε δε θα υποστείλουν τη σημαία της άτεγκτης Μνημονιακής λιτότητας όσο η Ελλάδα παραμένει μέσα στην ευρωζώνη. Γιατί απλούστατα, δε θέλουν να χαλάσουν τους κανόνες που τη διέπουν και οι οποίοι εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς.

Έχει αποδειχτεί ότι, το φοβερό γερμανικό δίδυμο μπορεί να καταπιεί, να κάνει μια μπουκιά, όποιον μικρούλη του νότου παριστάνει τον τσαμπουκά. Όχι μόνο γιατί η παραδοσιακή πρωσική αναλγησία είναι δεύτερη φύση τους. Αλλά  γιατί, στον πυρήνα του συστημικού οικοδομήματος της ευρωζώνης όπως έχει στηθεί από τους νεοκατακτητές, το Μνημόνιο είναι αλυσοδεμένο με το ευρώ.

Όσοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ολοκληρωτικό σχέδιο νεοιμπεριαλιστικής άλωσης και γερμανοποίησης της Ευρώπης, έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Και δεν απαλλάσσονται. Εκτός από τους διορισμένους Γερμανοτσολιάδες και Ευρωραγιάδες, όσοι ψεκασμένοι από τα κατοχικά ΜΜΕ ομνύουν και προσκυνούν το ευρώ, είναι και αυτοί συνυπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας. Αυτό τουλάχιστον οφείλουν να το καταλάβουν και θα το καταλάβουν.

 ΠΗΓΗ