Αρχική Κοινωνία Η χριστουγεννιάτικη δωροέκθεση των μικρών μαθητών της Χαλανδρίτσας, συγκινεί! (pics)

Η χριστουγεννιάτικη δωροέκθεση των μικρών μαθητών της Χαλανδρίτσας, συγκινεί! (pics)

To Δημοτικό Σχολείο ενισχύει την Κιβωτό της Αγάπης με δημιουργίες των παιδιών…

Γράφαμε ότι τα σχολεία της Πάτρας  αυτές τις μέρες έχουν βοηθήσει δεκάδες ιδρύματα της πόλης, με τους μαθητές να ενισχύουν με τις προσφορές, αλλά και το μεράκι τους, το κοινωνικό έργο των δομών αυτών. 

Όχι όμως μόνο στην Πάτρα, αλλά και έξω από αυτή. Το Δημοτικό Σχολείο της Χαλανδρίτσας, για παράδειγμα, ενός σχολείου με μαθητές που προέρχονται από αγροτικές και λαϊκές οικογένειες, πραγματοποιεί αυτές τις μέρες bazaar για την ενίσχυση της Κιβωτού της Αγάπης.

Οι μαθητές δημιούργησαν και έβαλαν την έμπνευση, αλλά και την φαντασία τους σε μία τάξη για να κατασκευάσουν υπέροχα πράγματα εν όψει των Χριστουγέννων για τον ιερό σκοπό της ενίσχυσης ενός ιδρύματος που αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar των μικρών μαθητών της Χαλανδρίτσας, συγκινεί! (pics)

Στο Χριστουγεννιάτικο bazaar των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου της Χαλανδρίτσας παρέστη ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, όπως και τρία στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ερυμάνθου, ο κοινωνικός λειτουργός, Ιωάννης Καραγιάννης, η ψυχολόγος Σωτηρία Παππά και η εκπαιδευτικός Μαρία Κάντζαρη.

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου αντάλλαξαν απόψεις με την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, Σοφία Πασχαλίδου, σε μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που είχε στον «αέρα» το χρώμα της αγάπης και της προσφοράς.

Μια πρωτοβουλία μικρών παιδιών που προέρχονται από μία ιδιαίτερα φτωχή αγροτική περιοχή και ασφαλώς συγκινεί. Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το patrasevents.gr από τον χώρο του Δημοτικού Σχολείου όπου γίνεται το bazaar.

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar των μικρών μαθητών της Χαλανδρίτσας, συγκινεί! (pics) Το Χριστουγεννιάτικο bazaar των μικρών μαθητών της Χαλανδρίτσας, συγκινεί! (pics) Το Χριστουγεννιάτικο bazaar των μικρών μαθητών της Χαλανδρίτσας, συγκινεί! (pics) Το Χριστουγεννιάτικο bazaar των μικρών μαθητών της Χαλανδρίτσας, συγκινεί! (pics) Το Χριστουγεννιάτικο bazaar των μικρών μαθητών της Χαλανδρίτσας, συγκινεί! (pics) Το Χριστουγεννιάτικο bazaar των μικρών μαθητών της Χαλανδρίτσας, συγκινεί! (pics)