ΣΥΡΙΖΑ-Ισραήλ-Soros …ένα πράγμα… Οι πωλήσεις φαρμάκων, στενά συνδεδεμένες με το γενναιόδωρο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και με πολύ σοβαρά θέματα υγείας, είναι ένας χώρος όπου κυκλοφορεί πάρα πολύ χρήμα. Πολύ χρήμα, που φεύγει από το Δημόσιο και καταλήγει σε τσέπες ιδιωτών. Και σ’ αυτόν τον χορό του χρήματος, δεν θα έλειπαν οι γνωστοί «φιλάνθρωποι».

Έστρωσαν το χαλί Παπανδρέου και Σαμαράς κι ο ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει» τη δουλειά την ώρα που οι Έλληνες στολίζουν Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Στα μουλωχτά και με τροπολογία …την ώρα που κανείς δεν κοιτάει… Έτσι αλλάζει χέρια ο πλούτος των Ελλήνων και καταλήγει στις τσέπες των ξένων αφεντικών. Αέναη προδοσία.

Όπως και σε άλλους τομείς …ανοίγουν τις πόρτες να έρθουν οι ξένες πολυεθνικές, που θα προσλαμβάνουν φαρμακοποιούς με 487 ευρώ και όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις φαρμάκων, που κατά κύριο λόγο χρηματοδοτεί το Δημόσιο …θα καταλήγουν σε φορολογικούς παραδείσους.
Κι εκείνο το Δημόσιο Χρέος …θα καλπάζει σε νέα ύψη, οι φόροι θα πολλαπλασιάζονται και οι Έλληνες θα χάνουν τα σπίτια τους, για πενταροδεκάρες, ώστε να έρθουν μετά τα ξένα fund και να τα πάρουν όλα σκούπα, με δάνεια που θα εγγυόμαστε εμείς …ώστε από ιδιοκτήτες να βρεθούμε να νοικιάζουμε τα σπίτια μας από τους τοκογλύφους.

Πηγή: newsbeast.gr
Πηγή: newsbomb.gr
Πηγή: newsbomb.gr
Πηγή: newsbomb.gr

 

ΠΗΓΗ