Καθώς το κρύο κύμα σαρώνει τις ΗΠΑ, o Trump χλευάζει την «επιστήμη» της κλιματικής αλλαγής.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έγραψε την Πέμπτη, αναφερόμενος στο κρύο κύμα που σαρώνει πολλές από τις κεντρικές και βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες ως δικαιολογία για την κίνησή του να εγκαταλείψει το παγκόσμιο σύμφωνο για την αλλαγή του κλίματος.

«Στην Ανατολή, θα μπορούσε να είναι η πιο κρύα παραμονή της νέας χρονιάς στα χρονικά», τουίταρε ο Trump από το θέρετρο Mar a Lago στη Φλόριντα, όπου είναι διακοπές.

«Ίσως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε λίγο από εκείνη την καλή παλιά υπερθέρμανση του πλανήτη που η χώρα μας, αλλά όχι και άλλες χώρες, θα πληρώνει τις τριμηνιαίες δόσεις για να προστατεύσει».

Ο ψυχρός Δεκέμβρης στις ΗΠΑ και τον Καναδά έχει αναγκάσει τους ανθρώπους να είναι κλεισμένοι σε εσωτερικούς χώρους.

Η Capital  Weather Gang της Washington Post είχε επίσης γράψει στο twitter: «Οι ΗΠΑ είναι η πιο ψυχρή περιοχή στον κόσμο σε σχέση με το φυσιολογικό κατά την επόμενη εβδομάδα».

Σήμερα στις ΗΠΑ η θερμοκρασία έχει φτάσει -26 μέχρι -40 βαθμούς κελσίου! Κλιματική αλλαγή και υπερθέρμανση…

Ίσως φανεί ως δημαγωγικό όλο αυτό με το πολικό ψύχος, αλλά τα ίδια κάνουν οι ψευδοεπιστήμονες της ψευδοεπιστημονικής θεωρίας της κλιματικής αλλαγής, την οποία με μανία υποστηρίζουν και εδώ στην Ελλάδα, ποιοι;… Φανταστείτε! Οι δημοσιογράφοι της ψευδοεπιστημονικής ιστοσελίδας ELLINIKA HOAXES!

Αλλά ας δούμε μερικά βίντεο διαπρεπών επιστημόνων που ξεσκεπάζουν την απάτη της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Προσέξτε στα δύο τελευταία βίντεο που φανατικοί υποστηρικτές των εμβολίων και των μεταλλαγμενων χλευάζουν την κλιματική αλλαγή και υπερθέρμανση ως ψευδοεπιστήμη! Τα ELLINIKA HOAXES, νομίζοντας ότι κατέχουν το αλάθητο, θεωρούν τους αρνητές της κλιματικής αλλαγής ως ψευδοεπιστήμονες! Τι έχουν να πουν τα ELLINIKA HOAXES λοιπόν που επιστήμονες υποστηρικτές των εμβολίων και των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (στα δύο τελευταία βίντεο) θεωρούν hoax τη θεωρία της κλιματικής αλλαγής;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και το κερασάκι της τούρτας για τα ELLINIKA HOAXES.
Επιστήμονες που είναι υπέρ των εμβολίων και δεν πιστεύουν στα βιολογικά προϊόντα, όπως πιστεύουν και τα ELLINIKA HOAXES, γελοιοποιούν και απομυθοποιούν την κλιματική αλλαγή.

 

 

 

Μάριος Δημόπουλος

Διατροφολόγος-Συγγραφέας

Μέλος του American Council of Applied Clinical Nutrition

Μέλος του American Association of Drugless Practitioners

Μέλος του American Association of Nutritional Consultants

Μέλος του Canadian Association of Natural Nutritional Practitioners

Μέλος της Association for Natural Medicine in Europe