Στέλεχος του εθνικιστικού κόμματος , Εναλλακτική για τη Γερμανία, σχολίασε αρνητικά το γεγονός πως η αστυνομίας της Κολωνίας δημοσίευσε ένα Tweet στα αραβικά, ευχόμενη ξεχωριστά τα “χρόνια πολλά” στις ορδές μεταναστών.

Η ίδια κινδυνεύει ακόμη και με δίωξη από τις αρχές, επειδή τόλμησε να αναφερθεί στους μουσουλμάνους μετανάστες που βιάζουν ομαδικά Γερμανίδες ως “βαρβάρους”.

Φυσικά και όλο το….δημοκρατικό τόξο στην Γερμανία αντέδρασε, καταγγέλλοντας την βουλευτίνα του AFD και ζητώντας μέχρι και την παρέμβαση εισαγγελέα για τις «δηλώσεις μίσους», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε. 

Φαίνεται πως η ελευθερία του λόγου είναι κάτι το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΟ αλλά και βολικό για τις δυνάμεις της πολιτικής ορθότητας, που ξεχνούν ωστόσο ότι ειδικά η Κολωνία είναι από τα Κρατίδια στη Γερμανία που υποφέρουν αρκετά από τις ορδές των μεταναστών. 

Να θυμίσουμε τι είχε γίνει πέρυσι στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στο ίδιο Κρατίδιο, όταν υπήρχαν αναφορές μέχρι και για 1.000 μουσουλμάνους άνδρες που προέβαιναν σε επιθέσεις εναντίον γυναικών, εικόνες που φυσικά συνέβησαν και στους φετινούς εορτασμούς.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο από το χάος στους δρόμους της…πολυπολιτισμικής Γερμανίας πέρυσι τέτοια περίοδο:

Ο σάλος ωστόσο ξέσπασε μετά τις τοποθετήσεις της Μπεατρίξ Φονστορ, ξεχνώντας τι συμβαίνει μόλις δίπλα από τα ίδια τους τα σπίτια.

Αλλά είπαμε, η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης είναι πάντοτε κάτι το σχετικό:

Του Άρη Δημόπουλου