Αν η συμμορία της Βουλής διανοηθεί να αποφασίσει για το όνομα της Μακεδονίας ενάντια στη βούληση και τα συμφέροντα των ίδιων των Μακεδόνων …οι Μακεδόνες θα έχουν ένα άριστο άλλοθι κι έναν πολύ σοβαρό λόγο να ζητήσουν να αυτονομηθούν όπως οι Καταλανοί και να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους.

Να δούμε τότε αν θα δείξουν την ίδια θέρμη για σεβασμό της βούλησης των πολιτών και το δικαίωμά τους για αυτοδιάθεση.

Οι πολιτικοί ως γνωστόν …δεν φορούν παντελόνια, δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο κι είναι πιστοποιημένοι προδότες και πράκτορες των ξένων συμφερόντων. Αν πουλήσουν, εκτός από τη μάνα τους, και τη ίδια τη Μακεδονία …οι Μακεδόνες πρέπει να απαντήσουν την άλλη μέρα με Δημοψήφισμα για την αυτοδιάθεση …ό,τι μπορεί να θεωρηθεί αυτοδιάθεση στην εποχή μας.

Οι New York Times είχαν δημοσιεύσει χάρτη με τα κινήματα ανεξαρτησίας στην Ευρώπη και συμπεριέλαβαν μέσα σ’ αυτά και …κίνημα για Αυτόνομη Μακεδονία …όπως αυτό εκφράζεται μέσα από πρακτορίσκους του Soros.

Οι υπόλοιποι Μακεδόνες όμως… που είναι 2.000.000 φορολογούμενοι …και δεν είναι πρακτορίσκοι του Soros …ευχαρίστως θα στήριζαν μία Αυτόνομη Μακεδονία …που να μην πληρώνει τις πισίνες των Δημοσιογράφων στην Εκάλη, τα κότερα και τις βίλες των πολιτικών σε Πάρο και Μύκονο, τους «πατριώτες» της Λίστας Λαγκάρντ και όλους όσους πρόκοψαν μπαινοβγαίνοντας στα Υπουργεία.

Η Βουλή δεν είναι των Ελλήνων το ξέρουμε… Αν η χώρα κυβερνάται από ανθέλληνες και δεν υπηρετεί τους Έλληνες …ποιο το νόημα οι Έλληνες, Μακεδόνες, Κρητικοί, Πελοποννήσιοι, Θρακιώτες, Επτανήσιοι κ.λπ. να συντηρούν αυτή την πουλημένη μαφία, να πλουτίζει και να ληστεύει τους πολίτες, για να πλουτίζουν και τα ξένα αφεντικά της;

Πηγή: voria.gr

ΠΗΓΗ