Του Γιώργου Φαρμάκη

Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 στην Ελλάδα ζούνε  10.815.197 Έλληνες. Να σας θυμίσω ότι από το 2010 έως σήμερα 5000 Έλληνες  το λιγότερο,  έδωσαν τέλος στην ζωή τους. Ζούμε σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης και περνάμε την χειρότερη περίοδο της μεταπολεμικής περιόδου.
Ο ανθός στην ουσία της Ελληνικής κοινωνίας που αποτελείται από τους νέους επιστήμονες  «έχει» μεταναστεύσει στο εξωτερικό.
Όπως είναι λογικό, η υπέρογκη φορολόγηση «έκανε»  πολλούς επιχειρηματίες να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να ανοίξουν επιχειρήσεις σε χώρες οι οποίες έχουν χαμηλότερη φορολόγηση.
Σε κανένα επίπεδο δεν υπάρχει θετικό νέο για την σημερινή Ελλάδα και το χειρότερο είναι ότι λίγοι ενδιαφέρονται για αυτή την κατάντια.

Αυτά είναι  τα αποτελέσματα της σκληρής μνημονιακής επιτήρησης όπως παρουσιάστηκαν σε ρεπορτάζ  της Κρατικής τηλεόρασης:

Είναι τουλάχιστον απίστευτα στενάχωρη αυτή η κατάσταση και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει ορατός δρόμος διαφυγής στα κοντά. Η Ελλάδα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχουμε δεν πρόκειται να αντέξει για πολύ ακόμα και όπως φαίνεται εμείς οι Έλληνες μπορούμε να ελπίζουμε μόνο σε ένα θαύμα. Είναι άσχημα και στενάχωρα όλα αυτά τα κακά που μας συμβαίνουν.
Δυστυχώς το σχέδιο IRON MOUNTAIN το οποίο έκανε γνωστό στο κοινό ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, έχει πετύχει τον στόχο του στην Ελλάδα. Πολύ συνοπτικά να σας αναφέρω ότι το σχέδιο IRON MOUNTAIN «έχει» ως στόχο την μείωση των λαών χωρίς να πέσει σφαίρα.

ΠΗΓΗ