Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης  Μπίλ Ντε Μπλάσιο έκανε κάτι εντελώς παράλογο. Τι είναι αυτό; Κρατηθείτε….. Έκανε μήνυση σε εταιρίες πετρελαίου γιατί όπως ο ίδιος υποστηρίζει, αυτές οι εταιρίες φταίνε για την κλιματική αλλαγή και συγκεκριμένα για τον τυφώνα “Sandy” κατηγορίας 3  ο οποίος το 2012 είχε πλήξει τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κούβα και άλλες χώρες.

Ο κύριος Μπίλ Ντε Μπλάσιο όμως δεν έμεινε μόνο εδώ και κατηγόρησε τις ίδιες εταιρίες και για τον φετινό χιονιά ο «οποίος» έπληξε τις ΗΠΑ. Ναι δεν είναι αστείο καλά διαβάσατε και το χειρότερο είναι ότι μερικοί άνθρωποι το πιστεύουν.  Για όσους και όσες δεν το γνωρίζουν, ο συγκεκριμένος Δήμαρχος έχει ταχθεί ανοικτά κατά του Τράμπ.

Λόγια «αγάπης» για τον Τράμπ:

Σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τράμπ ο Ντε Μπλάσιο δεν έκανε απολύτως τίποτα για τους πολίτες της Νέας Υόρκης αλλά και για τους αστυνομικούς της πόλεις οι οποίοι εκτίθενται καθημερινά σε κίνδυνο μέσα στα «στενά» της πόλης. Οπότε είναι λογικό και επόμενο οι αστυνομικοί να νιώθουν δικαιωμένοι με την υποστήριξη που «παίρνουν» από τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Οι αστυνομικοί υπέρ του Τράμπ:

Είναι σαφές ότι ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν χαίρει εκτίμησης από τα σώματα ασφαλείας και δεν είναι τυχαίο που αυτός ο άνθρωπος προπαγανδίζει τα παραμύθια για την κλιματική αλλαγή. Δηλαδή είναι ολοφάνερο ότι οι ίδιοι άνθρωποι που κάνουν σαματά για την καταστροφή του περιβάλλοντος είναι οι ίδιοι που ούτε λίγο, ούτε πολύ μιλάνε εχθρικά (το λιγότερο) για τον πατριώτη Αμερικάνο Πρόεδρο.

 

ΠΗΓΗ