Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει πολλά προβλήματα και για να ακριβολογήσω μάλλον θα πρέπει να πω ότι έχει μόνο προβλήματα. Δεν φτάνει που η οικονομία είναι στο χειρότερο επίπεδο από τότε που ξεκίνησε η κρίση, δεν φτάνει που όλο και περισσότεροι Έλληνες φεύγουν μετανάστες στο εξωτερικό, δεν φτάνει που έχουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, τώρα αποκτήσαμε ακόμα ένα.
Έχει πρόβλημα το περιβάλλον και πρέπει να το προστατέψουμε σύμφωνα με τα όσα μας λένε. Αφού λοιπόν λύσαμε όλα μας τα προβλήματα τώρα θα σταματήσουμε να χρησιμοποιήσουμε πλαστικές σακούλες και καλαμάκια όπως ειπώθηκε. Έτσι λοιπόν θα λύσουμε και το τελευταίο πρόβλημα της Ελλάδας και θα είναι το τελευταίο γιατί μόλις λυθεί αυτό δεν θα έχει απομείνει άλλος Έλληνας ώστε να δημιουργήσει και άλλο «πρόβλημα».

Το «πρόβλημα» :

Αντί λοιπόν να κοιτάξουμε να επιβιώσουμε, κοιτάμε το πώς θα επιβιώσει το περιβάλλον και κανένας δεν σκέφτεται πως θα επιβιώσουμε εμείς οι άνθρωποι πρώτα. Αν κάποιος ήταν πολύ καχύποπτος, θα μπορούσε να σκεφτεί ότι κάποιοι δεν θέλουν να υπάρχουν Έλληνες στην Ελλάδα και γενικά άνθρωποι στην Γη. 

Η λύση:

Ένας κόσμος χωρίς ανθρώπους!

 

Του Γιώργου Φαρμάκη

ΠΗΓΗ